Δυστύχημα με απορριμματοφόρο στην Τήνο: Ξεσπά στο Star η οικογένεια του ενός θύματος

Οι πραγματογνώμονες θα ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας με τους δυο νεκρούς

Φως στα αίτια της τραγωδίας στην Τήνο, αναμένεται να ρίξει η πραγματογνωμοσύνη των ειδικών. Την  ίδια στιγμή η οικογένεια του ενός υπαλλήλου που έχασε την ζωή του καταγγέλλει την ελλιπή συντήρηση του απορριμματοφόρου.

Με την τοπική κοινωνία του νησιού να μην έχει συνέλθει ακόμη από την τραγωδία των δυο νεκρών, η οικογένεια του Δημήτρη Ταράση, οδηγού του απορριμματοφόρου που έπεσε σε γκρεμό βάθους 100 μέτρων ξεσπά στο Star καταγγέλλοντας ότι το φορτηγό ήταν κακοσυντηρημένο.

«ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ»

 

«Είναι εμφανές φαίνεται αυτό το πράγμα, φαίνεται. Και να σας πω κάτι; Δεν είναι μόνο ο αδελφός μου, τα πρώτα μου ξαδέλφια είναι οδηγοί επίσης στις σκουπιδιάρες. Τα ίδια παράπονα τους έκαναν» δηλώνει η αδελφή του Δ. Tαράση.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ

 

Το όχημα ήταν το πλέον συντηρημένο σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου. Δεν είχε φθαρμένα λάστιχα και η πραγματογνωμοσύνη από τους ειδικούς αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

«Εντάξει γιατί το δημόσιο είναι ένας καρχαρίας που τρώει τα πάντα. Έφαγε και δυο ανθρώπους, δεν ξέρω μέχρι που θα πάει αυτό το πράγμα. Χάθηκε ο αδελφός μου χάθηκε…» προσθέτει η αδελφή του Δ. Ταράση.

ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ

 

Όπως λέει η οικογένεια του άτυχο πατέρα δύο παιδιών, το απορριμματοφόρο ήταν συνέχεια σε συνεργείο γιατί παρουσίαζε συχνά βλάβες. Μάλιστα 6 μήνες πριν είχε γίνει και άλλο ατύχημα με το ίδιο όχημα. Χωρίς λάστιχα είναι τα περισσότερα  απορριμματοφόρα στους δήμους  λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων στους δήμους Νίκος Τράκας.

Ο Δήμος Τήνου αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλία για να στηρίξει τα δυο παιδιά της οικογένειας τους εκλιπόντος,  ενώ θεωρείται σημαντική η κατάθεση που θα δώσει στην αστυνομία τις επόμενες ώρες ο μοναδικός που σώθηκε αφού πρόλαβε και πετάχτηκε από το όχημα πριν τσακιστεί στον  γκρεμό.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top