Μαρία Δαμασκηνού: «Δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο του παιδιού μου, ζω μηχανικά»

Tι είπε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" η μητέρα του μουσικού για τον δολοφόνο του παιδιού της

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του μουσικού Παναγιώτη Βαζακόπουλου που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του επιστήθιου φίλου του, κάνει έκκληση στον δολοφόνο του παιδιού της να της δώσει την σoρό του.

‘Ήταν Απρίλης του 2014, όταν ο μουσικός βρήκε τραγικό θάνατο και όπως τονίζει στο Star η κυρία Μαρία Δαμασκηνού από τότε η ζωή της σταμάτησε!

«Δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο του παιδιού μου. Ζω μηχανικά. Υπάρχει ένα κενό που μόνο ο Παναγιώτης μπορεί να το γεμίσει» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δήλωσε δικαιωμένη με την ισόβια κάθειρξη του δολοφόνου.

«Νιώθω πως ο Παναγιώτης μου σήμερα αναστήθηκε. Ηρέμησε» εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια.

Η ίδια είχε καταλάβει εξαρχής πως ο Βούλγαρος κολλητός φίλος του παιδιού της κάτι έκρυβε.

«Aπό την πρώτη στιγμή που τον είδα γύρισε και μου είπε πως ο γιος μου με μισούσε. Γιατί να το πει αυτό; Έλεγε διάφορα, όπως ότι δεν τάιζα το παιδί μου, πως δεν του έδινα χρήματα για καπνό, όλα ήταν ψέματα. Ένιωθα με αυτά που έλεγε πως δεν μίλαγε για το παιδί μου. Το παιδί μου δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος. Ήταν ένα καλό παιδί και γελαστό».

Η κυρία Μαρία Δαμασκηνού αποκάλυψε πως ο γιος της ήταν ένας άνθρωπος με πολλά όνειρα. Μάλιστα είχε γράψει ένα τραγούδι το οποίο όταν η ίδια άκουσε συγκινήθηκε πολύ.

«Όταν μου το τραγουδούσε έλαμπε ολόκληρος. Ήταν πολύ ευαίσθητο παιδί».

Μάλιστα όπως ανέφερε η μητέρα του Παναγιώτη Βαζακόπουλου ο δράστης δεν την πλησίασε ποτέ μετά τον θάνατο του γιου της για να της πει μία κουβέντα.

Η ίδια έχει κάνει ένα τατουάζ στο χέρι της με το όνομα του παιδιού της το οποίο την συντροφεύει.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top