Καταζητείται ο μάνατζερ του κυκλώματος που διακινούσε επικίνδυνα αναβολικά

Έκαναν τα κέρδη λίρες Αγγλίας γιατί φοβόντουσαν το κούρεμα

Άφαντος παραμένει ο γνωστός ποδοσφαιρικός μάνατζερ που θεωρείται από τους αστυνομικούς ως ο νούμερο 2 στην ιεραρχία του κυκλώματος το οποίο προμήθευε δεκάδες γυμναστήρια και αθλητές body building με επικίνδυνα  αναβολικά και την ίδια ώρα θησαύριζε.

«Η ανώτερη τιμή που προβλέπεται για τα σκευάσματα είναι από 20 έως 40 ευρώ, ανά συσκευασία» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελλάς κύριος Θόδωρος Χρονόπουλος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι  στο σπίτι ενός εκ των εγκέφαλων βρέθηκαν 84 χιλιάδες χρυσές λίρες Αγγλίας στις οποίες είχε προτίμηση αλλά και ένα πολυτελές αυτοκίνητο που αγόρασε πριν από λίγες μέρες. Όσο και αν έψαξαν οι αξιωματικοί της Οικονομικής αστυνομίας δεν βρήκαν την φορολογική δήλωση του νεαρού μαθηματικού καθώς δεν έχει υποβάλει τα τελευταία 5 χρόνια . "Κάποια χαρτιά που βρέθηκαν παραπέμπουν και σε ύπαρξη off shore εταιρειών" λέει αξιωματικος που συμμετείχε στις έρευνες.

"Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα πως τα μέτρα που λάμβαναν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης για την αποφυγή της σύλληψής τους, καθώς χρησιμοποιούσαν κώδικα επικοινωνίας ενεργοποιούσαν τις τηλεφωνικές συνδέσεις που είχαν με στοιχεία αλλοδαπών και σε αποστολή δεμάτων χρησιμοποιούσαν ψευδή στοιχεία αποστολέα" λέει χαρακτηριστικά ο κύριος Θόδωρος Χρονόπουλος.

Αθλητικός σύλλογος από την Θεσσαλονίκη φέρεται να είναι ένας από τους καλυτέρους πελάτες του κυκλώματος που φρόντιζε να διακινεί τα επικίνδυνα  σκευάσματα μέσω Ίντερνετ, από γυμναστήριο σε γυμναστήριο και από χέρι σε χέρι . Αλώστε τα μέλη έπαιρναν από 1200 έως 1500 ευρώ το μήνα  για να μεταφέρουν τις αμπούλες και τα χάπια μέσα σε εξαιρετικής ποιότητας συσκευασίες. Μάλιστα, για να προλαβαίνουν το... πακετάρισμα τα μέλη του κυκλώματος έπαιρναν δουλειά για το σπίτι. Κανένας όμως από αυτούς δεν φαίνεται να χρησιμοποιούσε τα συγκεκριμένα σκευάσματα για προσωπική του χρήση. Μήπωςς κάτι ήξεραν;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top