Στα γρανάζια της γραφειοκρατίας το πόρισμα για τον θάνατο της Μελίνας

Aπέδιδε ευθύνες σε τρία πρόσωπα αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο αγνοείται

Στα γρανάζια της γραφειοκρατίας έχει κολλήσει η υπόθεση του θανάτου της μικρής Μελίνας που πέθανε πριν από 2 χρόνια μετά από μια επέμβαση ρουτίνας στην Κρήτη. Όπως βλέπετε στην έρευνα του STAR το τελικό πόρισμα δεν έχει εκδοθεί ακόμα, ούτε έχουν επιβληθεί ποινές. Ο τραγικός πατέρας ενημερώθηκε για την εξέλιξη της υπόθεσης του παιδιού του, από την τηλεόραση.

Η Μελίνα έχασε τη μάχη στις 29 Δεκεμβρίου του 2015 μετά από μια επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στη μύτη. Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση ολοκληρώθηκε 7 μήνες μετά, το καλοκαίρι του 2016. Το πόρισμα απέδιδε ευθύνες σε τρία πρόσωπα. Ένα εξ' αυτών η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη. Το πόρισμα εστάλη στην Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Εκεί προΐσταται η κυρία Ελένη Μαυρομάτη. Τοποθετήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ τον Φεβρουάριο του 2016, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Παύλο Πολάκη και είναι επίσης αναισθησιολόγος, όπως η Νεκταρία Πολάκη. Έκτοτε το πόρισμα αγνοείται. Εδώ και ενάμιση χρόνο. Ποινές δεν έχουν επιβληθεί.

Ξεσπά ο πατέρας της μικρής Μελίνας μετά τις αποκαλύψεις στη Βουλή – «Θα το τραβήξω όσο δεν πάει»

Η μετωπική Άδωνη - Πολάκη στη Βουλή για τον θάνατο της μικρής Μελίνας

Στο σκοτάδι ο τραγικός πατέρας της μικρής Μελίνας

«Θα έπρεπε να το έχω πάρει στα χέρια μου αφού υπάρχει. Εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια για το παιδί μου. Ποιος φταίει και πέθανε το παιδί μου έτσι;» λέει ο πατέρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σκεφτείτε ότι γι’ αυτή την πολύκροτη υπόθεση παρενέβη και το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας που έχει ήδη βγάλει πόρισμα και το έχει στείλει στην Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Η τύχη και αυτού του εγγράφου αγνοείται.

Η οικογένεια Παρασκάκη δε γνωρίζει ακόμα τα αίτια του θανάτου της Μελίνας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας Παρασκάκη δεν κατέληξε ακόμα στα αίτια θανάτου της Μελίνας, καθώς δεν της έχουν σταλεί ακόμα αντίγραφα ούτε από τις τοξικολογικές ούτε από τις ιστολογικές εξετάσεις.

Εκτός αναισθησιολογικού η Νεκταρία Πολάκη

Η κυρία Νεκταρία Πολάκη μετά τον θάνατο της μικρής Μελίνας δεν επέστρεψε στο τμήμα της αναισθησιολογίας. Έκανε χρήση αναρρωτικής άδειας και εξακολουθεί να εργάζεται στο ίδιο νοσοκομείο, σε άλλο τμήμα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top