Η μετωπική Άδωνη - Πολάκη στη Βουλή για τον θάνατο της μικρής Μελίνας

Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού ψάχνουν ακόμη το πόρισμα και αναζητούν δικαίωση

Φωτιές άναψαν οι καταγγελίες του Άδωνη Γεωργιάδη ότι ο πατέρας της μικρής Μελίνας εδώ και τρία χρόνια δε μπορεί να μάθει από τι πέθανε το παιδί του, καθώς ευθύνεται η ξαδέρφη του Παύλου Πολάκη και η Επιθεωρήτρια Δημόσιας Υγείας κρύβει το πόρισμα στο συρτάρι.

Όπως ανέφερε η  Ράνια Τραγόμαλλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα,  η ξαδέλφη του Παύλου Πολάκη ήταν η αναισθησιολόγος της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε το άτυχο κοριτσάκι στο ΠΑΓΝΗ. 

Σε επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος του Star με τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, η τελευταία είπε ότι δεν κρατά πόρισμα στο συρτάρι της καθώς δεν είναι η αρμόδια για την υπόθεση και αρμόδιο είναι το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Όπως υπενθύμισε η Ρ. Τραγόμαλλου,  τον Δεκέμβριο του 2015 η μόλις τεσσάρων ετών Μελίνα Παρασχάκη μπήκε στο χειρουργείο για μία απλή επέμβαση για κρεατάκια. Μια επέμβαση που κατέληξε σε τραγωδία, καθώς το κοριτσάκι έσβησε λίγα λεπτά μετά το τέλος της επέμβασης. Οι γονείς της ψάχνουν ακόμα τις απαντήσεις…

Διαβάστε επίσης:  Στην αντεπίθεση ο Άδωνις: «Συγκάλυψη θανάτου μικρού παιδιού από λάθος της εξαδέλφης Πολάκη»

Πολάκης σε Γεωργιάδη για τον θάνατο της μικρής Μελίνας: «Τη λάσπη στη γυρίζω»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top