Φιλετάκια με μανιτάρια και ρύζι

Συνταγή για τα πιο νόστιμα φιλετάκια

Άλλη μία ενδιαφέρουσα συνταγή έδωσε στους τηλεθεατές της εκπομπής breakfast@star ο Παύλος Χάππιλος. Ο σεφ ετοίμασε φιλετάκια με μανιτάρια και ρύζι και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Μπιφτέκια γεμιστά με τυρί και πατάτες φούρνου

Υλικά της Συνταγής 

500γρ φιλέτο μόσχου, 1 μεγάλο κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο, 500γρ μανιτάρια, 100ml λευκό κρασί, 200ml κρέμα γάλακτος, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, πάπρικα, ελαιόλαδο, 1 κούπα ρύζι,  1/2 λεμόνι.

Σεβίτσε με λαβράκι και fish tacos από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Εκτέλεση της Συνταγής

Σε ένα ζεστό τηγάνι βάζουμε τα καλά λαδωμένα και αλατοπίπερο μένα φιλετάκια μας και θωρακίζουμε για 3 λεπτά την κάθε πλευρά. Αφού θωρακίσουμε αφαιρούμε από το τηγάνι κι τα βάζουμε σε ένα ταψάκι καλούμενα με αλουμινόχαρτο στον φούρνο στους 70 βαθμούς θέλουμε απλά να τα διατηρήσουμε ζεστά. Στο τηγάνι που θωρακίσανε βάζουμε τώρα το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με τον σκόρδο μέχρι να μαράνουν λίγο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα στα 4 αλάτι πιπέρι καλύπτουμε και αφήνουμε να μαράνουν. Σβήνουμε με το κρασί αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε και την κρέμα και αφήνουμε μέχρι να βράσει. Ξανά προσθέτουμε τα φιλετάκια μας μέσα και σβήνουμε φωτιά και καλύπτουμε. Για το ρύζι βράζουμε 1 κούπα ρύζι με 2 κούπες νερό και μισό λεμόνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να πιει όλο το νερό το ρύζι.

Δείτε το breakfast@star


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top