Λαχταριστό γιουβετσάκι ασιάτικο με χοιρινό

Η συνταγή του Παύλου Χάππιλου στο breakfast@star

Ένα λαχταριστό γιουβετσάκι  ασιάτικο με χοιρινό έφτιαξε ο Παύλος Χάππιλος για τους τηλεθεατές της εκπομπής breakfast@star.

Πεντανόστιμο σπετσοφάι σε γιουβέτσι

Υλικά Συνταγής 

1 πακέτο κριθαράκι ολικής, 1 πακέτο χοιρινό για τηγανιά, 2 κρεμμύδια κόκκινα ,2 Σκελίδες σκόρδο, 1 κγ τζίντζερ φρέσκο κομματάκια ή σε σκόνη , ελαιόλαδο, 1 πιπεριά τσίλι ή  μπούκοβο, 3 πιπεριές πράσινες, 1 πράσο, 1 κ.γ κύμινο 1 κ.γ πελτέ, 1 κς καρυ,  1 κονσέρβα γάλα καρύδας, αλάτι, πιπέρι.

Πώς να φτιάξετε γιουβέτσι με μοσχαρίσια ουρά

Εκτέλεση της Συνταγής

Βράζουμε το κριθαράκι σε μπόλικο νερό πολύ καλά αλατισμένο για όσο χρόνο γράφει πάνω το πακέτο. Τσιγαρίζουμε κρεμμύδι σκόρδο τζίντζερ και όλα τα μπαχαρικά για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τον πελτέ και αφήνουμε να τηγανιστεί 2 λεπτά. Βάζουμε τι κοτόπουλο που έχουμε κόψει κυβάκια ανακατεύουμε καλά και μετά το αφήνουμε να καραμελωσει. Αφού πάρει χρωμα το κοτόπουλο προσθέτουμε τις πιπεριές μας το πράσο σε κυβάκια και το τσίλι και όταν μαλακώσουν σβήνουμε με λιγο από το νερό από το κριθαράκι. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Προσθέτουμε το στραγγισμένο κριθαράκι ανακατεβουμε καλά και σερβίρουμε.

Δείτε την εκπομπή brealkfast@star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top