Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης και έφτιαξε γιουβέτσι με μοσχαρίσια ουρά.
Ο σεφ αποκάλυψε στους τηλεθεατές τα υλικά της συνταγής και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία.
Ξεχάστε το κλασικό μπουγιουρντί: Φτιάξτε το με μοσχαρίσιο λουκάνικο
Υλικά
1 κ. μοσχαρίσια ουρά
5 κ. γ ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 πράσο
1 μεγάλο καρότο
1 κ. σ πελτέ ντομάτας
1 ½ φλιτζανάκι κόκκινο κρασί
500 γρ. σάλτσα ντομάτας
5 φλ. Ζωμό κότας
3 φύλλα δάφνης
1 πακέτο κριθαράκι ολικής άλεσης
1 και ¼ φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
Ψιλοκομμένος μαϊντανός
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.