Πώς να φτιάξετε γιουβέτσι με μοσχαρίσια ουρά

Ο Λάμπρος Βακιάρος έδειξε όλη τη διαδικασία

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης και έφτιαξε γιουβέτσι με μοσχαρίσια ουρά.

Ο σεφ αποκάλυψε στους τηλεθεατές τα υλικά της συνταγής και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία.

Ξεχάστε το κλασικό μπουγιουρντί: Φτιάξτε το με μοσχαρίσιο λουκάνικο

Υλικά

1 κ. μοσχαρίσια ουρά
5 κ. γ ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 πράσο
1 μεγάλο καρότο
1 κ. σ πελτέ ντομάτας 
1 ½ φλιτζανάκι κόκκινο κρασί
500 γρ. σάλτσα ντομάτας 
5 φλ. Ζωμό κότας
3 φύλλα δάφνης 
1 πακέτο κριθαράκι ολικής άλεσης 
1 και ¼ φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
Ψιλοκομμένος μαϊντανός

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top