Κρητικό κορμό με γλυκιά μυζήθρα έφτιαξε η Εύα Παρακεντάκη το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Η κορυφαία σεφ έδειξε στις τηλεθεάτριες του Star όλη τη διαδικασία.
Υλικά: 300 γρ. κουβερτούρα, 200 ml. κρέμα γάλακτος, 300 γρ. μπισκότα, 1 σφηνάκι λικέρ, 2 κ.σ. βούτυρο. Για τη γέμιση: 200 γρ. γλυκιά μυζήθρα, ξύσμα λεμονιού, κεράσια, κανέλα, 2 κ.σ. ζάχαρη.
Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».