Υπέροχος κρητικός κορμός με γλυκιά μυζήθρα

Δείτε τη συνταγή της Εύας Παρακεντάκη

Κρητικό κορμό με γλυκιά μυζήθρα έφτιαξε η Εύα Παρακεντάκη το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η κορυφαία σεφ έδειξε στις τηλεθεάτριες του Star όλη τη διαδικασία. 

Γλασαρισμένα κοπανάκια κοτόπουλου με σπαστές πατάτες

Υλικά: 300 γρ. κουβερτούρα, 200 ml. κρέμα γάλακτος, 300 γρ. μπισκότα, 1 σφηνάκι λικέρ, 2 κ.σ. βούτυρο. Για τη γέμιση: 200 γρ. γλυκιά μυζήθρα, ξύσμα λεμονιού, κεράσια, κανέλα, 2 κ.σ. ζάχαρη.

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top