Cook Beef: O Nίκος Θωμάς φτιάχνει Ψάρι ψητό- αθηναϊκή σαλάτα

Η συνταγή που θα σας ξετρελάνει

Σας αρέσουν τα ψάρια όμως έχετε βαρεθεί να τρώτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια; Ο Νίκος Θωμάς έδειξε στην εκπομπή «Cook Beef» πώς μπορούμε να φτιάξουμε αθηναϊκή σαλάτα με το ψητό ψάρι που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα.

Cook Beef: Σαλάτα με λαχανίδα και αυγοτάραχο

Υλικά

1 ψάρι ψητό
150-200 γρ. μαγιονέζα
1 πατάτα
1 καρότο
50 γρ. αρακάς
2 λεμόνια
½ ματσάκι άνηθος
Αλάτι
Πιπέρι
ελαιόλαδο

Cook Beef: Μπαρμπούνια τηγανητά με βινεγκρέτ τομάτας και ταραμά

Εκτέλεση Συνταγής 

Ξεψαχνίζουμε το ψημένο ψάρι. Το βάζουμε σε ένα μπολ και μαρινάρουμε με αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, άνηθο, χυμό και ξύσμα από λεμόνι. Παράλληλα κόβουμε σε κυβάκια το καρότο και την πατάτα και τα βράζουμε. Δύο λεπτά πριν βγούνε ρίχνουμε μέσα και τον αρακά. Τα σουρώνουμε, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα προσθέτουμε μέσα στο μπολ με το ψάρι. Προσθέτουμε μαγιονέζα και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι, πιπέρι και λεμόνι.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cook Beef εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top