Μαγειρεύουμε λαχταριστά κιμαδοπιτάκια με ασιατικά λαχανικά

Δείτε τη συνταγή που έφτιαξε ο Χρήστος Μοίρας στο Breakfast@star

Ο Χρήστος Μοίρας μπήκε σήμερα στην κουζίνα του Breakfast@star και έδειξε σε όλους τους τηλεθεατές βήμα βήμα τη διαδικασία για να φτιάξουν την πιο λαχταριστή συνταγή: Κιμαδοπιτάκια με ασιατικά λαχανικά!

Η συνταγή για την πιο λαχταριστή κιμαδόπιτα από τον Χρήστο Μοίρα

Δείτε πώς να φτιάξετε αυτή την πρωτότυπη συνταγή!

Μαγειρεύουμε λαχταριστά κιμαδοπιτάκια με ασιατικά λαχανικά


Υλικά για τη ζύμη


· 300 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης

· 150 ml χλιαρό νερό

· 2 κ.σ. ελαιόλαδο

· 1 κ.γλ. αλάτι


Υλικά για τη γέμιση


· 2 φλ. ασιατικά λαχανικά

· 300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος

· 1 φρέσκο κρεμμύδι

· 2 κ.σ. σόγια

· 1 κ.σ. σησαμέλαιο

· Πιπέρι

Μαγειρεύουμε λαχταριστά κιμαδοπιτάκια με ασιατικά λαχανικά

Γεμιστά... αλλιώς - Δείτε μία διαφορετική συνταγή

Εκτέλεση της συνταγής

  • Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το νερό, το ελαιόλαδο και το αλάτι και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
  • Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο και σοτάρουμε το φρέσκο κρεμμύδι. Προσθέτουμε τον κιμά και σοτάρουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα και να μαγειρευτεί καλά. Ρίχνουμε τη σόγια, το πιπέρι και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  • Αφήνουμε λίγο να πέσει η θερμοκρασία και προσθέτουμε τα ασιατικά λαχανικά από τη συσκευασία, ανακατεύοντας ελαφρά.
  • Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτά φύλλα και κόβουμε σε κύκλους. Βάζουμε λίγη γέμιση στο κέντρο κάθε κύκλου και διπλώνουμε σε μισοφέγγαρα, πιέζοντας τις άκρες.
  • Ψήνουμε στους 180°C για 25 - 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Δείτε το Breakfast@Star 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top