Γεμιστά... αλλιώς - Δείτε μία διαφορετική συνταγή

Η λίστα με τα υλικά και τα βήματα για την εκτέλεση της συνταγής

Το πρωινό της Τρίτης, ο Χρήστος Μοίρας μπήκε στην κουζίνα του Breakfast@star και έδειξε πώς να φτιάξουμε το πιο νόστιμο φαγητό: Απολαυστικά γεμιστά με ρύζι για σούσι!

H καρμπονάρα στην πιο light, αλλά το ίδιο νόστιμη εκδοχή της!

Εάν βαρεθήκατε λοιπόν, τα συνηθισμένα, τότε η συγκεκριμένη συνταγή θα σας συναρπάσει! Δοκιμάστε τη!

Γεμιστά... αλλιώς - Δείτε μία διαφορετική συνταγή


Υλικά της συνταγής

· 250 γρ. ρύζι για σούσι

· 6 ντομάτες

· 4 πιπεριές

· 1 ξερό κρεμμύδι

· 1 ματσάκι μαϊντανός

· 1 ματσάκι δυόσμο

· ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

· Αλάτι

· Πιπέρι

· Νερό

MasterChef: Καπνιστό σκουμπρί με αρακά & «κάρβουνα»

Γεμιστά... αλλιώς - Δείτε μία διαφορετική συνταγή


Εκτέλεση της συνταγής

  • Κόβουμε ένα καπάκι από τις ντομάτες και τις πιπεριές και αδειάζουμε το εσωτερικό τους προσεκτικά. Ψιλοκόβουμε το εσωτερικό από τις ντομάτες και το βάζουμε σε μπολ. Βράζουμε το ρύζι για σούσι στο μισό χρόνο απ’ ό,τι αναγράφει η συσκευασία και το στραγγίζουμε.
  • Το προσθέτουμε στο μπολ μαζί με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και το μισό ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά.
  • Γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές με το μείγμα και τις σκεπάζουμε με τα καπάκια τους.
  • Τις τοποθετούμε σε ταψί, περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και προσθέτουμε νερό μέχρι τη μέση του ταψιού.
  • Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 1 ώρα μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα.

Δείτε το Breakfast@Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top