Να γλυκάνει τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» είπε ο Λάμπρος Βακιάρος λίγο πριν το τριήμερο.
Ο σεφ ετοίμασε πάβλοβα με φράουλες και έδειξε βήμα-βήμα όλη τη διαδικασία.
Για τη μαρέγκα
• 4 ασπράδια αυγού
• 1 πρέζα αλάτι
• 250 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
• 7 γρ. κόρν φλάουρ
• 15 γρ. χυμό λεμονιού
• 5 γρ. εσάνς βανίλιας
O Λάμπρος Βακιάρος μας δίνει μία ιδέα για light και πεντανόστιμο πρωινό
Για τη σύνθεση
• 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
• 200 γρ. τυρί μασκαρπόνε
• 30 γρ. ζάχαρη άχνη
• Φράουλες
• Σμέουρα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.