Eλαφριά πανακότα με γλυκό κρασί και φρούτα

Ο Λάμπρος Βακιάρος έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Να γλυκάνει τους τηλεθεατές είπε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας. 

Tούρτα αμυγδάλου με καρύδα και berries

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής και έφτιαξε ελαφριά πανακότα με γλυκό κρασί και φρούτα, δείχνοντας βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία. 

Trifle κρέμας με σάλτσα πορτοκάλι

Yλικά

Φτιάξτε σοκολατόπιτα με άρωμα μανταρινιού!

•    8 μικρά φύλλα ζελατίνης
•    480 γρ. γλυκό κρασί
•    400 γρ. γιαούρτι
•    600 γρ. κρέμα γάλακτος
•    150 γρ. μέλι
 
Για τα συνοδευτικά φρούτα

•    45 γρ. βούτυρο
•    8 – 10 σύκα αποξ. (ψιλοκομμένα)
•    8 – 10 βερίκοκα αποξ. (ψιλοκομμένα)
•    140 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα
•    1 στίκ κανέλας
•    40 γρ. μέλι
•    120 γρ. brandy ή γλυκό κρασί

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top