Να γλυκάνει τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» είπε ο Λάμπρος Βακιάρος και έτσι το πρωί της Παρασκευής ετοίμασε ένα εύκολο και νόστιμο γλυκό.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε trifle με σάλτσα πορτοκάλι. Τι είναι το trifle; Στρώσεις κρέμας.
Υλικά
1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια
800 ml (4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
2 κρόκοι αυγών
400 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) φρέσκος χυμός πορτοκάλι
18 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ
10 γρ. (2 κουτ. σούπας) Grand Marnier
1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια
50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Μπισκότο τριμμένο
Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.