Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τρύπωσε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.
Ο σεφ έφτιαξε εύκολη κοτόπιτα με τραχανά και πιπεριές και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 1 κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής
• 45 γρ. ελαιόλαδο
• 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 3 μεσαία πράσα (ψιλοκομμένα)
• 2 πιπεριές Φλωρίνης (ψιλοκομμένες)
• 1 πράσινη πιπεριά (ψιλοκομμένη)
• 170 γρ. γλυκό ή ξινό τραχανά
• 200 γρ. φέτα
• 3 αυγά
• 1 συσκευασία χωριάτικο φύλλο ολικής
• 240 γρ. ελαιόλαδο (για το φύλλο)
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.