Nουά με πουρέ πατάτας και σάλτσα μανιταριών

Ο Λάμπρος Βακιάρος έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία

Ένα νόστιμο νουά με πουρέ πατάτας και σάλτσα μανιταριών έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.

Πεντανόστιμο κριθαρότο με μανιτάρια

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μεγαλούργησε.

Ελαφρύ κεμπάπ με σάλτσα γιαουρτιού και χειροποίητες πίτες

Υλικά

•    1,5 κλ νουά μοσχάρι
•    45 γρ. ελαιόλαδο + 45 γρ.
•    1 μεσαίο κρεμμύδι (κομμένο στα 8)
•    1 μεγάλο πράσο (κομμένο σε ροδέλες)
•    800 γρ. μανιτάρια champignon (κομμένα σε μεγάλα κομμάτια)
•    240 γρ. λευκό κρασί
•    240 – 480 γρ. κούπες ζωμό κοτόπουλο
•    8 – 10 κλωναράκια φρ. θυμάρι
 
Για τον πουρέ πατάτας
•    4 μεγάλες πατάτες (καθαρισμένες)
•    1 λτ γάλα
•    200 γρ. αγελαδινό βούτυρο
•    Σχοινόπρασσο για το γαρνίρισμα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top