Ένα νόστιμο νουά με πουρέ πατάτας και σάλτσα μανιταριών έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μεγαλούργησε.
Υλικά
• 1,5 κλ νουά μοσχάρι
• 45 γρ. ελαιόλαδο + 45 γρ.
• 1 μεσαίο κρεμμύδι (κομμένο στα 8)
• 1 μεγάλο πράσο (κομμένο σε ροδέλες)
• 800 γρ. μανιτάρια champignon (κομμένα σε μεγάλα κομμάτια)
• 240 γρ. λευκό κρασί
• 240 – 480 γρ. κούπες ζωμό κοτόπουλο
• 8 – 10 κλωναράκια φρ. θυμάρι
Για τον πουρέ πατάτας
• 4 μεγάλες πατάτες (καθαρισμένες)
• 1 λτ γάλα
• 200 γρ. αγελαδινό βούτυρο
• Σχοινόπρασσο για το γαρνίρισμα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.