Φτιάξτε την πιο νόστιμη νηστίσιμη χορτόπιτα

Ολόκληρη η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Μία νόστιμη πίτα με διάφορα μυρωδικά, πράσο και σπανάκι έφτιαξε το πρωί της Παρασκευής ο Λάμπρος Βακιάρος.

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία. 

Υλικά 

•    1 πακέτο χωριάτικο φύλλο κιχί (6 τεμάχια)
•    60 – 70 γρ. ελαιόλαδο + 160 γρ. + 120 γρ. (για το φύλλο)
•    500 γρ. ξερά κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
•    8 – 10 φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα)
•    250 γρ. πράσο (ψιλοκομμένο)
•    30 γρ. μυρώνια (ψιλοκομμένα)
•    30 γρ. καυκαλίθρες (ψιλοκομμένες)
•    50 γρ. μάραθο (ψιλοκομμένο)
•    500 γρ. σπανάκι (καθαρισμένο)
•    90 γρ. φρυγανιά
•    Αλάτι – πιπέρι

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top