Γλυκό ψυγείου με κάστανο και σοκολάτα

Ολόκληρη η συνταγή του Βακιάρου

Για τους λάτρεις του γλυκού προνόησε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης. Ο σεφ έφτιαξε γλυκό ψυγείου με κάστανο και σοκολάτα και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Τα υλικά που χρειάστηκε είναι 600 γρ. κάστανα (μαγειρεμένα και καθαρισμένα), 150 γρ. ζάχαρη, 120 γρ. νερό, 15 γρ. εσάνς βανίλιας, 200 γρ. σαβαγιάρ, 230 γρ καφές φίλτου (για τα σαβαγιάρ), 200 γρ. κρέμα γάλακτος και 300 γρ. σοκολάρα κουβερτούρα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top