Πώς θα κάψω το τοπικό λίπος από την κοιλιά;

Ο personal trainer Δημήτρης Ορφανάκος, μας συμβουλεύει

Αυτό το φθινόπωρο έχουμε βάλει ως στόχο να χάσουμε τα περιττά κιλά, να ενδυναμώσουμε το σώμα μας και να κάψουμε το τοπικό λίπος, με σκοπό να φανούν οι καλογραμμωμένοι μας κοιλιακοί

Είναι ασφαλής ή όχι η προπόνηση με βάρη για τα παιδιά;

Έτσι, προσπαθούμε με άπειρες επαναλήψεις σε ασκήσεις και έντονη γυμναστική, να δούμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, όμως το τοπικό λίπος δείχνει να παραμένει και να επιμένει, παρόλο τον κόπο και την προσπάθειά μας. Τι κάνουμε λάθος, λοιπόν;

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

Ρωτήσαμε τον personal trainer Δημήτρη Ορφανάκο για το θέμα αυτό, εκ μέρους των αναγνωστών του star.gr, ο οποίος διευκρίνησε ότι καμία άσκηση δεν εγγυάται ότι θα χάσει κάποιος τοπικό λίπος.

Η υπομονή είναι θεμελιώδης αρετή στο ταξίδι σου για τη σωματική σου διάπλαση

Τόνισε, μάλιστα, ότι αυτό που χρειάζεται είναι να προσέχουμε τη διατροφή μας και σε συνδυασμό με κάποια αερόβια άσκηση να πετύχουμε τα επιθυμητά ποσοστά λίπους τα οποία χρειαζόμαστε προκειμένου να φανούν οι κοιλιακοί μας.

Οι κοιλιακοί είναι σημαντικοί για να πετύχουμε την υπερτροφία την οποία έχει ανάγκη το κάθε σώμα, αλλά μόνο οι ασκήσεις με κοιλιακούς δε θα μας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι 8 καλύτερες ασκήσεις για γραμμωμένους κοιλιακούς!

Η διατροφή είναι το «Α» και το «Ω» στη γράμμωση 

Ο Δημήτρης Ορφανάκος αποκάλυψε ότι έχει γνωρίσει πολύ κόσμο που για χρόνια κάνει κοιλιακούς, χωρίς να έχει καταφέρει ακόμα να δει την καλογραμμωμένη του κοιλιά, ακόμη και εάν κάτω από το τοπικό λίπος είναι αρκετά γυμνασμένος. 

Ο Δημήτρης Ορφανάκος μας συμβουλεύει το εξής: «Σκέψου ότι όλο αυτό πρέπει να είναι βιώσιμο... Οπότε ρύθμισε τη διατροφή σου και τη γυμναστική σου έτσι ώστε να σου αρέσει, προκειμένου να το κάνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα ή ακόμη καλύτερα και τρόπο ζωής». 

«Γιατί, κακά τα ψέματα, η υπομονή είναι θεμελιώδης αρετή στο ταξίδι σου για τη σωματική σου διάπλαση».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top