Θέλεις και εσύ καλλίγραμμα πόδια; Δες σε βίντεο πώς θα τα αποκτήσεις

7+1 μοναδικές ασκήσεις μόνο για τις αναγνώστριες του star.gr

Ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται σέξι, υπέροχα γυμνασμένα και καλλίγραμμα πόδια; Όλες, φυσικά! Τι μπορείτε να κάνετε για να τα αποκτήσετε;

8 ασκήσεις για καλογυμνασμένα πόδια και γλουτούς!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

Εύκολο! Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες του personal trainer Δημήτρη Ορφανάκου, ο οποίος παρουσιάζει αποκλειστικά σε όλες τις αναγνώστριες του star.gr, 8 υπέροχες ασκήσεις για καλλίγραμμα πόδια που μπορείτε να κάνετε οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας μόνο το βάρος του σώματός σας!

Έξι κορυφαίες ασκήσεις για γυναίκες που αναδεικνύουν τους γλουτούς

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δυναμώσει το σώμα σας, θα γραμμώσει τα πόδια σας και θα σας δώσει απίστευτη ενέργεια, ώστε να συνεχίσετε τη μέρα σας και να αντεπεξέλθετε επιτυχώς στις απαιτητικές υποχρεώσεις την καθημερινότητας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

Όπως επισημαίνει ο γνωστός personal trainer, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι όσο χαμηλότερο ποσοστό λίπους έχουμε, τόσο πιο έντονα φαίνονται τα αποτελέσματα των ασκήσεων στο σώμα μας, ενώ συνδυάζοντας τη γυμναστική με την ισορροπημένη διατροφή, θα αποκτήσετε πιο σύντομα ένα υπέροχο γερό και καλογυμνασμένο σώμα.

Άθληση και διατροφή: Η τέλεια συνταγή για ένα θρεπτικό γουακαμόλε

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

Μην ξεχνάτε τα μικρά θαύματα της εκγύμνασης: Εκτόνωση, ανέβασμα της ψυχολογίας, βελτίωση της διάθεσης και της φυσικής μας κατάστασης! Καλή σας προπόνηση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top