Κύκλωμα μαστροπείας: «Δεν κατάφερε να κάνει την κόρη μου βίζιτα»

Στις 6 ανέρχονται οι συλλήψεις - 2 κοινά θύματα με την υπόθεση του Κολωνού

Η 25χρονη από τον Ασπρόπυργο που ήταν ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος 

Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για το κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικες αλλά και για την 25χρονη που λειτουργούσε ως ο «εγκέφαλός» του. Μητέρα κοριτσιού που προσέγγισε η 25χρονη περιγράφει όσα έκανε για να τη μπλέξει στο κύκλωμα. 

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών / ANT1 

«Η μικρή μου ευτυχώς αντιστάθηκε. Της είπε όχι. Της είπε δεν θέλει να κάνει αυτό το πράγμα. Όμως της έκανε πρόταση και της είπε να της δίνει 50 ευρώ από κάθε πελάτη που θα πηγαίνει. Όμως η κόρη μου αντιστάθηκε. Δεν κατάφερε να την κάνει βίζιτα. Εγώ ήθελα να βοηθήσω μια άλλη μαμά, μετά βρέθηκαν άλλες 6 μητέρες, άλλες 6 οικογένειες. Πέρα από βίζιτες, έβαζε τα κορίτσια να κλέβουν. Η δικιά μου είναι άχρηστη για να κλέβει. Όμως μαζί με τους άλλους -γιατί μέσα είναι και Ρομά- της κατέστρεψαν το ποινικό μητρώο. Συνέχεια τη μικρή μου την έπιανε η Αστυνομία. Αφού δεν το έχει το κορίτσι μου, δεν ξέρει να κλέβει. Ήξερα ότι την έχουν μπλέξει και την κατηγορούν χωρίς λόγο αυτοί για να βγουν λάδι. Είχα ζητήσει να ανοίξει ο φάκελος της 25χρονης από πριν. Έκαναν παρέα με τη Λορέλα», λέει η μητέρα στον ΑΝΤ1. 

Πώς αδελφή ανήλικης «ξεσκέπασε» το κύκλωμα - Τις έβρισκαν μέσω social media

«Εδώ είναι χώρα σας, εγώ είμαι φιλοξενούμενη εδώ. Παλέψτε, Έλληνες, για το μέλλον των παιδιών σας! Σώστε τα από αυτούς τους ανθρώπους. Είναι και άλλοι στο κύκλωμα που δεν έχουν ακόμη λογικά εντοπιστεί. Όσες μητέρες τα κοριτσάκια τους έχουν πέσει θύματα να βγουν να μιλήσουν», είπε η γυναίκα παροτρύνοντας με κάνε τρόπο τους γονείς να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

«Πλήρωναν τις ανήλικες με κοκαΐνη και τατουάζ» 

Σύμφωνα με την Κωνσταντίνα Δημογλίδου, την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ «Κάποιοι από τους άνδρες που εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά τα ανήλικα κορίτσια, σε κάποιες περιπτώσεις “πλήρωναν” μετά τα ερωτικά ραντεβού με κοκαΐνη ή ακόμη και κάνοντας τους δωρεάν ένα… τατουάζ ύστερα από κάθε ερωτική πράξη».

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου για τις εξελίξεις στην υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας / ANT1 

Πώς «ξεσκεπάστηκε» το κύκλωμα που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια 

Η αδερφή μίας 16χρονης που εκδιδόταν παραξενεύτηκε με τη συνεχή απουσία της από το σπίτι και αποφάσισε να ψάξει στο κινητό της για να βρει που πήγαινε. Εκεί βρήκε μηνύματα που αποδείκνυαν ότι εκδίδεται. 

Η σχέση της Λορέλα του Κολωνού με την 25χρονη αρχηγό του κυκλώματος

Σοκαρισμένη, απευθύνθηκε στην αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια για την αδερφή της. 

Η 25χρονη είχε στρατολογήσει συνολικά επτά ανήλικες. Τις γνώριζε μέσω φίλων και μέσω των social media. Στη συνέχεια προσπαθούσε να δημιουργούσε φιλικές σχέσεις προκειμένου οι ανήλικες να την εμπιστευθούν και όταν ένιωθε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, τις ωθούσε στην πορνεία με δέλεαρ τα χρήματα.

Κύκλωμα εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία στην Αθήνα - Τέσσερις συλλήψεις

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δύο νέοι συλληφθέντες 

Οι δύο νέοι συλληφθέντες για το κύκλωμα μαστροπείας ζήτησαν και πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Πρόκειται για έναν 55χρονο και έναν 36χρονο οι οποίοι κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Να σημειωθεί, τέλος, πως η δικογραφία περιλαμβάνει δέκα κατηγορούμενους και μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί έξι, κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης. Επίσης, όπως η Κ. Δημογλίδου ανέφερε, μέχρι στιγμής από την έρευνα προκύπτουν κοινά θύματα στη συγκεκριμένη υπόθεση, με αυτήν του Κολωνού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top