Η σχέση της Λορέλα του Κολωνού με την 25χρονη αρχηγό του κυκλώματος

Αδελφή θύματος κατήγγειλε το κύκλωμα μαστροπείας

Κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια, εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε μια κοπέλα, 25 ετών, ονόματι Μαρία, η οποία μαζί με πέντε ακόμα άτομα, εξωθούσαν σε πορνεία τα κορίτσια, λαμβάνοντας χρηματικά ανταλλάγματα από τους αδίστακτους πελάτες. 

Η 25χρονη φέρεται να «στρατολογούσε» τις κοπέλες από κέντρα διασκέδασης. «Πήγε η κόρη μου με τις φίλες της σε κλαμπ και αυτή ψάρωνε τα κορίτσια. ''Εδώ περνάμε καλά, εδώ δεν πληρώνουμε, εδώ έχουμε τα πάντα, πολυτέλειες''» υποστήριξε η μητέρα ανήλικης. «Ήθελε να κλείσει ραντεβού και στην κόρη μου αλλά δεν το δέχτηκε, της είπε ότι δε θέλει να τα κάνει αυτά» συνέχισε. 

Κύκλωμα εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία στην Αθήνα - Τέσσερις συλλήψεις

H κόρη της είχε την ατυχία να πέσει στα δίχτυα τόσο της 25χρονης η οποία ηγείται του νέου κυκλώματος, αλλά και αυτού της Λορέλα του Κολωνού που εξαρθρώθηκε πριν λίγο διάστημα και τα στοιχεία της έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Η Λορέλα και η 25χρονη είναι φίλες. Η μία φέρεται να γνωρίζει στην άλλη ανήλικα κορίτσια προκειμένου να βγάζουν χρήματα.

Στο κόλπο ήταν και ο Κ.Ζ., 24χρονος σύντροφος της Αρχηγού, ο οποίος είχε τον ρόλο του μεταφορέα. Πήγαινε τις ανήλικες στα ραντεβού, σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Τον ίδιο ρόλο είχε και ο 54χρονος με τα αρχικά Ρ.Ε. ήταν μάλιστα και το επάγγελμα του... επαγγελματίας οδηγός ταξί. 

Αδελφή θύματος κατήγγειλε το κύκλωμα μαστροπείας 

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας. Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Star, Αλέξανδρο Γύγο, την υπόθεση αποκάλυψε στις Αρχές η μόλις 22χρονη αδελφή, ανήλικου θύματος.

Η νεαρή κοπέλα άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τη μικρή της αδελφή καθώς έλειπε αδικαιολόγητες ώρες από το σπίτι και το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να έχει περίεργη συμπεριφορά. Η κοπέλα βρήκε την ευκαιρία και έψαξε το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης αδελφής της, με αποτέλεσμα να δει μηνύματα στο instagram. Αφορούσαν ερωτικά ραντεβού με άντρες, τα οποία τις έκλειναν άλλοι μεταξύ των συνομιλιών και η 25χρονη αρχηγός, που μάλιστα όπως προέκυπτε από τα μηνύματα, την είχε συνοδέψει σε ένα από τα ραντεβού.

Η κοπέλα πήγε σοκαρισμένη στην αστυνομία έχοντας στα χέρια της όλες τις συνομιλίες και κατήγγειλε τα πάντα στις Αρχές.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top