Πώς αδελφή ανήλικης «ξεσκέπασε» το κύκλωμα - Τις έβρισκαν μέσω social media

Πώς δρούσε το κύκλωμα με «εγκέφαλο» 25χρονη

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων με επικεφαλής μια 25χρονη κοπέλα έρχονται στο φως. Η εγκέφαλος και οι συνεργοί της εξέδιδαν κορίτσια εφηβικής ηλικίας σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας.

Κύκλωμα εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία στην Αθήνα - Τέσσερις συλλήψεις

«Εγκέφαλος» του κυκλώματος ήταν η 25χρονη, η οποία εντόπιζε τις ανήλικες μέσω των social media και στη συνέχεια της εξέδιδε. Κανόνιζε τα ραντεβού των τους με τους πελάτες σε ξενοδοχεία του κέντρου, ακόμα και μέσα σε γραφεία. 

Πελάτες ήταν αρρωστημένα μυαλά, ακόμα και παντρεμένοι, που φαίνεται να γνώριζαν τις ηλικίες των κοριτσιών που έκλειναν τα ραντεβού. Πλήρωναν μέχρι 500 ευρώ για κάθε συνεύρεση, ενώ οι ανήλικες έδιναν προμήθεια στην 25χρονη απο 50 μέχρι και 100 ευρώ. 

25χρονη εγκέφαλος σε κύκλωμα μαστροπείας

Αυτή είναι η 25χρονη που θεωρείται «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων

Στο κύκλωμα εμπλέκονται ακόμα δύο άομα που μετέφεραν τις ανήλικες στα ραντεβού τους. Πρόκειται για τον 25χρονο σύντροφο της κατηγορούμενης και έναν 54χρονο επαγγελματία οδηγό ταξί. Και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν.

Στο κύκλωμα συμμετείχε ακόμη μια γυναίκα 20 ετών που έψαχνε πελάτες για τις ανήλικες. 

Πώς η αδελφή θύματος «ξεσκέπασε» το κύκλωμα

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μόλις 22χρονη αδελφή ανήλικου θύματος άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει, καθώς έλειπε αδικαιολόγητες ώρες από το σπίτι. 

Έψαξε το κινητό τηλέφωνο της αδελφής της, όπου εντόπισε μηνύματα που είχαν σταλθεί στο Instagram, τόσο από την 25χρονη αρχηγό, όσο και συνομιλίες για ραντεβού. 

Σοκαρισμένη πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε όλα όσα κατάλαβε να συμβαίνουν. 

Η 25χρονη είχε στρατολογήσει συνολικά επτά ανήλικες. Τις γνώριζε μέσω φίλων και μέσω των social media. Στη συνέχεια προσπαθούσε να δημιουργούσε φιλικές σχέσεις προκειμένου οι ανήλικες να την εμπιστευθούν και όταν ένιωθε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, τις ωθούσε στην πορνεία με δέλεαρ τα χρήματα. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top