Τα τρακτέρ έρχονται στην Αθήνα: Ξεκίνησε το κονβόι!    

Το Κάστρο Βοιωτίας ο σταθμός τους πριν το Σύνταγμα       

24  ώρες απομένουν για το αυριανό συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα όπου αναμένεται να φτάσουν περισσότερα από 150 τρακτέρ. Οι αγρότες από τα μπλόκα της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας ξεκίνησαν το πρωί συνοδεία περιπολικών το ταξίδι προς την πρωτεύουσα. 

Αγρότες: Περισσότερα από 150 τρακτέρ στο Σύνταγμα την Τρίτη

Η Δήμητρα Τζιότζιου κατέγραψε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star τη διαδρομή τους  μέχρι και  το Κάστρο Βοιωτίας όπου και θα διανυκτερεύσουν απόψε, πριν ξεκινήσουν το πρωί για την πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή.

Στις 10 το πρωί αγρότες των Φαρσάλων και της Καρδίτσας έβαλαν μπρος τις μηχανές τους και με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα βγήκαν  στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος. Ξεκίνησαν το δεκάωρο ταξίδι τους προς το Κάστρο Βοιωτίας, όπου θα ενωθούν με τους Μακεδόνες συναδέλφους τους για να κατευθυνθούν όλοι προς την Αθήνα.

Αγρότες: Το σχέδιο για την «απόβαση» στην Αθήνα - 200 τρακτέρ στο Σύνταγμα

«Όσοι είμαστε θα μπούμε στο Σύνταγμα ειρηνικά, το θέμα είναι η κυβέρνηση να δώσει λύση στα προβλήματα» δήλωσε ο Πρόεδρος των Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Κώστας Τζέλας 

Περιπολικά συνοδεύουν τα τρακτέρ στην εθνική οδό 

Οι αγρότες γέμισαν τα ντεπόζιτα των τρακτέρ, ενώ φορτηγά με καύσιμα θα ακολουθούν για ανεφοδιασμό. Περιπολικά   συνόδευσαν   το κομβόι των τρακτέρ το οποίο  κινήθηκε στην Εθνική Οδό  με χαμηλή ταχύτητα που δεν ξεπέρασε τα  40 χιλιόμετρα την ώρα.

Μητσοτάκης για αγρότες: «Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα τους»


Όλοι οι Θεσσαλοί αγρότες  συναντήθηκαν στην Ανθήλη και στις 4 το απόγευμα ανέβηκαν στην Εθνικό Οδό και κατευθύνθηκαν  προς το Κάστρο Βοιωτίας.

Τα τρακτέρ της Μακεδονίας φορτώθηκαν σε νταλίκες για να καταλήξουν σε πρώτη φάση και αυτά στο Κάστρο.

Στο αυριανό συλλαλητήριο  θα δώσουν το παρόν και  αγρότες από την Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Εύβοια και  την Κρήτη.

Αγρίνιο: Αγρότες έκλεισαν την Ιονία Οδό 

Την ίδια στιγμή όμως, όσοι  αγρότες  παρέμειναν στα μπλόκα, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους. Το πρωί, τα τρακτέρ απέκλεισαν  την Ιονία Οδό για δυο ώρες στον κόμβο Χαλκίου στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ στην εθνική οδό Ιωαννίνων -Κακκαβιάς έστησαν μπλόκο με 50 τρακτέρ στο Καλπάκι και έκλεισαν για 3 ώρες τον δρόμο για τις νταλίκες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top