Αγροτικές κινητοποιήσεις: Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Πανελλαδική σύσκεψη αύριο στη Νίκαια

Φθηνότερο ρεύμα για όλους τους αγρότες για τα επόμενα 2+8 χρόνια πρότεινε ο  Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Επιτροπής Μπλόκων, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μητσοτάκης - αγρότες: Το παρασκήνιο των παροχών για ρεύμα -  πετρέλαιο

Οι λύσεις όμως που πρότεινε δεν στάθηκαν αρκετές για να σταματήσουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους. 

‘Ετσι όπως μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star η Δήμητρα Τζιότζιου συνεχίζουν να κλείνουν συμβολικά δρόμους ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κατέβουν με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα. 

Φθηνότερο ρεύμα για 2+8 χρόνια για όλους τους αγρότες πρότεινε ο Μητσοτάκης

Οι αγρότες ζητούν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μία απόφαση που αναμένεται να ληφθεί αύριο στην πανελλαδική σύσκεψη που θα γίνει στη Νίκαια στις 12 το μεσημέρι. 

Στο τραπέζι έχει πέσει η κάθοδος με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα και αποκλεισμός Εθνικών οδών. 

Από τη συγκεκριμένη σύσκεψη φαίνεται πως θα απουσιάζουν κάποια μπλόκα που έχουν διαχωρίσει τη θέση τους. Θέλουν να κάνουν τη δική τους σύσκεψη που θα γίνει στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Οι αγρότες πάντως έδειξαν από το πρωί τις προθέσεις τους κλείνοντας την Αθηνών-Τρικάλων για 2 ώρες. Οι αγρότες της Φθιώτιδας την Αθήνας- Λαμίας, στις πέντε οι αγρότες της Καρδίτσας θα κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο κεντρικής Ελλάδας. Ενώ το απόγευμα θα γίνει σύσκεψη σε όλα τα μπλόκα της Θεσσαλίας. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top