Βιασμός Ρέθυμνο: Αρραβωνιαστικός της 14χρονης ένας από τους συλληφθέντες

Δύο προφυλακίσεις για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης

Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους 12 άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με τη 14χρονη, στον Μυλοπόταμο του Ρεθύμνου Κρήτης

Ρέθυμνο: «Ο 38χρονος έκανε παρέα με τον πατέρα αλλά η μητέρα δε συμφωνούσε»

Εκτός από τον 38χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν, προφυλακίστηκε, χθες, κι ένας 22χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο συγκεκριμένος φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν είχε καταλάβει ότι το κορίτσι ήταν ανήλικο, από τον τρόπο ζωής που έκανε, όπως ότι έμενε έξω έως αργά.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 19χρονος κατηγορούμενος. Πρόκειται για άνδρα που την περίοδο που είχε επαφές με το κορίτσι ήταν και ο ίδιος ανήλικος και μάλιστα φέρεται να έχει στοιχεία ότι είχε αρραβωνιαστεί με τη 14χρονη. Φέρεται να είπε μάλιστα, ότι είναι αυτός που θα στηρίξει τώρα την οικογένεια. 

Σήμερα, απολογούνται ακόμα τρία άτομα. 

Βιασμός Ρέθυμνο: Νέα κατάθεση της 14χρονης

Το ανήλικο κορίτσι που σήμερα είναι 15 ετών,- όταν συνέβαιναν όλα αυτά ήταν 14 ετών-  κλήθηκε να καταθέσει εκ νέου την περασμένη Δευτέρα 12/2. 

Παρουσία παιδοψυχολόγου, το κορίτσι είχε καταθέσει αρχικά όσα συνέβαιναν στη ζωή της τα τελευταία χρόνια. Μίλησε για 12 άνδρες με τους οποίους είχε συνευρεθεί. Είπε ακόμη ότι τα βράδια έβγαινε με τον πατέρα της και πήγαινε σε κάποιες καφετέριες και μπαρ. Είπε μέχρι και το ποτό που έπινε. Επίσης ανέφερε ότι έμενε ως αργά έξω, καθώς πήγαινε μαζί με τη μητέρα της, που εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί.

Ρέθυμνο: «O πατέρας της το ήξερε», ισχυρίζεται η θεία της 14χρονης

Για τις συνευρέσεις είπε ότι έγιναν με τη θέλησή της, πλην αυτής με τον 38χρονο Πακιστανό και αυτής με τους τρεις που απολογούνται σήμερα. Ειδικά, γι' αυτούς τους τρεις κατηγορούμενους είπε ότι είχε ραντεβού με τον έναν και εμφανίστηκαν και οι άλλοι δύο, οι οποίοι προέβησαν σε πράξεις χωρίς τη θέλησή της.

Ωστόσο, στην τελευταία κατάθεσή της φέρεται να άλλαξε κάποια πράγματα. Ειδικότερα, ζήτησε να διωχθεί μόνο ο 38χρονος Πακιστανός και όχι και οι τρεις που απολογούνται σήμερα. 

Τα υπόλοιπα άτομα που κατηγορούνται είναι Έλληνες κι ένας Μολδαβός. 

Βιασμός 14χρονης Ρέθυμνο: Tα στοιχεία που προέκυψαν για τον πατέρα της

Ο πατέρας της ανήλικης έδωσε τέλος στη ζωή του με υγραέριο, αφού φέρεται να μην άντεξε όσα βγήκαν στο φως για την κόρη του.

Βιασμός 14χρονης Ρέθυμνο: «Ψάξτε στο κινητό της κόρης μου»

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψαν κάποιες παροτρύνσεις του προς την κόρη του να συναντήσει κάποιους από τους άνδρες, όχι όμως με αμοιβή. Δεν προκύπτει κατηγορία για μαστροπεία προς τον πατέρα, σύμφωνα με τη Ρούλα Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Κρήτη: «Δεν μπορώ να το αντέξω» - Το σημείωμα του πατέρα της 14χρονης

Η δημοσιογράφος διευκρίνισε ότι ενώ υπάρχουν μηνύματα εμπλεκόμενων που προτείνουν να δώσουν χρηματικό ποσό των 20 ευρώ στη 14χρονη, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι το κορίτσι πήρε ποτέ χρήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top