Ρέθυμνο: «Ο 38χρονος έκανε παρέα με τον πατέρα αλλά η μητέρα δε συμφωνούσε»

Ερωτήματα προκαλεί η αυτοκτονία του πατέρα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τη νέα υπόθεση βιασμού της ανήλικης στο Ρέθυμνο. Στο μικροσκόπιο των Αρχών το κινητό της τηλέφωνο καθώς και η νέα κατάθεση που αναμένεται να δώσει.

Σε αποκαλύψεις προχώρησε πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος μιλώντας αποκλειστικά στο Star και την Γωγώ Αποστολάκη. «Εμείς βλέπαμε και μαθαίναμε ότι ο πατέρας ήταν στο κρεβάτι -τα είχε αναλάβει όλα η μητέρα- όπως σας είπα δούλευε δύο δουλειές. Η μητέρα δεν ήξερε τον λόγο, δεν είχε καταλάβει τι γίνεται, είχε πέσει απ’ τα σύννεφα» υποστήριξε πρόσωπο που βρισκόταν κοντά στην οικογένεια. 

Ρέθυμνο: Αρχίζει να «μιλάει» το κινητό της 14χρονης - Δεν είναι μόνο οι 12

Ο 38χρονος από το Πακιστάν φέρεται να εκμεταλλεύτηκε τη γνωριμία του με τον πατέρα της προκειμένου να βγάζει τις ανώμαλες ορέξεις του πάνω σε μια αθώα ψυχή.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία στο Star, «κάνανε παρέα με τον πατέρα, η μητέρα δε συμφωνούσε. Ο πατέρας είχε τον Πακιστανό στα χωράφια και κάνανε και παρέα και ο πατέρας είχε και την 14χρονη μαζί του».

Ρέθυμνο: Ερωτήματα προκαλεί η αυτοκτονία του πατέρα

Η αυτοκτονία του πατέρα προκαλεί ερωτήματα. Η αστυνομία προσπαθεί να βρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, έχοντας όλα τα σενάρια στο τραπέζι. Στο σημείωμα που άφησε, έγραφε: «δεν μπορώ να αντέξω το βάρος, δεν ξέραμε τίποτα εγώ και η σύζυγός μου».

Ρέθυμνο: Τι δήλωσε η μητέρα της ανήλικης στο Star για τους βιαστές  

Το παιδί συμφωνά με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, στην πρώτη κατάθεση του, ένιωσε λυτρωμένο όταν αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε επί δυο ολόκληρα χρόνια. Ακόμα και οι αστυνομικοί λύγισαν όταν άκουσαν από τα χείλη του παιδιού τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

«Θα μιλήσει» το κινητό της 14χρονης

Οι έρευνες στρέφονται στα πρόσωπα, τα οποία φέρεται να επικοινωνούσαν και να έστελναν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στο ανήλικο κορίτσι.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνει το κινητό της μικρής που όπως εκτιμάται, «θα μιλήσει» για άλλα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τη φρικιαστική υπόθεση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top