Τροχαίο Κρήτη: «Έφυγε το μωρό μας» - Σήμερα η κηδεία του 2χρονου Νικόλα

Συντετριμμένες η γιαγιά και η μητέρα του παιδιού

Σπάραξε η γιαγιά του βρέφους για τον θάνατο του εγγονιού της / Βίντεο Mega

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κρήτη, μετά τον θάνατο του μικρού Νικόλα, του δίχρονου αγοριού που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο. Η γιαγιά του που ήταν στο ίδιο αμάξι δεν τα είχε καταφέρει και είχε καταλήξει λίγες ώρες μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Τροχαίο Κρήτη: Πέθανε ο δίχρονος Νικόλας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ

Η μητέρα του παιδιού νοσηλευόταν και εκείνη μετά το τροχαίο στο νοσοκομείο τραυματισμένη. Σήμερα, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους θα πει το τελευταίο «αντίο» στο αγγελούδι της.

Κρήτη: «Δεν ήθελα να κάνω κακό» - Η συγγνώμη στην οικογένεια Αυγουστάκη

Η κηδεία του Νικόλα θα γίνει σήμερα, Σάββατο, στις 15.00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης, στις Αγιές Παρασκιές. 

Κρήτη: «"Έφυγε" το παιδάκι μας, πονάμε»

Η άλλη γιαγιά του Νικόλα, η μητέρα της μητέρας του, είναι συντετριμμένη. Μιλώντας στην εκπομπή Live News σπάραξε για το εγγονάκι της που «έφυγε», μετά από 10 ημέρες μάχης στην εντατική.

«Έφυγε το παιδάκι μας, το μωρό μας. Πονάμε»

«Πάλευε, πάλευε στην εντατική. Είχαμε μια ελπίδα μέχρι τελευταία στιγμή. Αυτή η ελπίδα χάθηκε», δήλωσε η γυναίκα.

Τροχαίο Κρήτη

Ο παππούς του βρέφους ακολουθούσε το όχημα που βρισκόταν μέσα η σύζυγός του, η νύφη και το εγγονάκι του και είδε την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του. Όπως είπε η γιαγιά, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως και η μητέρα του παιδιού:

«Χάλια είναι το παιδί μου, με φάρμακα. Κλαίει... Το παιδί της έχασε. Τι να κάνει, μάνα είναι... Τι να κάνει μια μάνα...».

Κρήτη: Πώς έγινε το τροχαίο που «έχασαν» τη ζωή τους γιαγιά και εγγονάκι

Το τροχαίο δυστύχημα είχε σημειωθεί το πρωί της Κυριακής 28 Ιανουαρίου, στις στροφές της Λυγαριάς Ηρακλείου.

Το όχημα στο οποίο επέβαινε το άτυχο αγοράκι, με τη μητέρα και τη γιαγιά του, συγκρούστηκε με βαν που οδηγούσε 38χρονος άνδρας, το οποίο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο ΙΧ.

Από τη σύγκρουση σοβαρά είχε τραυματιστεί το δυο ετών παιδί και η 59χρονη γιαγιά του, η οποία ήταν και η οδηγός του οχήματος, που επίσης εξέπνευσε πριν από λίγες ημέρες στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Ελαφρύτερα είχε τραυματιστεί η μητέρα του αγοριού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top