Τροχαίο Κρήτη: Πέθανε ο δίχρονος Νικόλας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ

Η 59χρονη γιαγιά του «έσβησε» λίγο μετά τη σφοδρή σύγκρουση στη Λυγαριά

Κρήτη: «Δεν ήθελα να κάνω κακό», είπε ο 38χρονος οδηγός του βαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Το δράμα για την οικογένεια Αυγουστάκη δεν έχει τέλος, αφού  «έφυγε» από τη ζωή και το δίχρονο αγοράκι που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, μετά το τροχαίο στη Λυγαριά, σύμφωνα με το cretalive.

Κρήτη: Στη ΜΕΘ δίχρονο αγοράκι μετά από σοβαρό τροχαίο

Ο μικρός Νικόλας είναι το δεύτερο θύμα της σφοδρής σύγκρουσης, που σημειώθηκε στον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης, στο ύψος της Λυγαριάς, το μεσημέρι της Κυριακής 28/1. Η 59χρονη γιαγιά του και μητέρα του γνωστού σεφ Στάθη Αυγουστάκη ήταν η οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν ο εγγονός της και η νύφη της. 

Η γυναίκα πέθανε λίγες ώρες μετά το τροχαίο από εσωτερική αιμορραγία. Όπως είχε εξομολογηθεί ο Κρητικός σεφ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η νύφη τους, δηλαδή η μητέρα του δίχρονου, ήταν σε κώμα και δε γνώριζε όσα είχαν συμβεί. 

Τροχαίο Κρήτη: Πέθανε η γιαγιά του δίχρονου παιδιού που είναι στην εντατική

«Η μητέρα μου πήγαινε με το ανιψάκι και τη νύφη μου να δουν την αδελφή μου. Καθώς πήγαιναν, έπεσε ένα φορτηγό πάνω τους με πολύ μεγάλη ταχύτητα και τους σκότωσε. Η μητέρα μου έφυγε με εσωτερική αιμορραγία και τώρα περιμένουμε να δούμε το ανιψάκι μου πώς θα πάει. Είναι πολύ κρίσιμη η κατάστασή του. Το έχουν διασωληνωμένο, από ώρα σε ώρα μπορεί να φύγει κι αυτό. Ελπίζουμε σε ένα θαύμα», είχε πει ο Στάθης Αυγουστάκης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στις 31 Ιανουαρίου.

Όπως δήλωσε χθες στο Cretalive,ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, οι γιατροί ανέλαβαν τον εξαιρετικά δύσκολο καθήκον και ενημέρωσαν τους γονείς ότι η κατάσταση του παιδιού είναι μη αναστρέψιμη.

Κρήτη: Πώς έγινε το τροχαίο στη Λυγαριά

Ένα μίνι βαν, υπό άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η 59χρονη γιαγιά, η 30χρονη νύφη της και το εγγονάκι της. 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 59χρονης οδηγού. Βαριά τραυματισμένο παρελήφθη από τους διασώστες το μωρό, ενώ επίσης με τραύματα αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η 30χρονη μητέρα του αγοριού.

Κρήτη: «Δεν ήθελα να κάνω κακό» - Η συγγνώμη στην οικογένεια Αυγουστάκη

Ο 38χρονος οδηγός του βαν ισχυρίστηκε ότι ένα ζώο τον ανάγκασε να πατήσει απότομα φρένο και λόγω της καταρρακτώδους βροχής βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δήλωσε συντετριμμένος, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια και εξήγησε πως δεν ήθελε να κάνει κακό. Ο 38ρονος, υπήκοος Συρίας, ζει τα τελευταία 17 χρόνια στην Ελλάδα και ο ίδιος είναι πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top