Κρήτη: «Δεν ήθελα να κάνω κακό» - Η συγγνώμη στην οικογένεια Αυγουστάκη

Τι λέει ο οδηγός που οδήγησε στον θάνατο τη μητέρα του σεφ

Συγκλονισμένη είναι η Κρήτη από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή τον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης, στο ύψος της Λυγαριάς, με θύμα μια γιαγια.

Κρήτη: Mητέρα γνωστού σεφ η 59χρονη γιαγιά που πέθανε μετά από τροχαίο

Η γυναίκα που ήταν μητέρα του γνωστού σεφ Στάθη Αυγουστάκη βρήκε φρικτό θάνατο λίγες ώρες μετά τη σφοδρή σύγκρουση, ενώ το 2 ετών εγγονάκι της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη

Τροχαίο στην Κρήτη: Πέθανε η 59χρονη οδηγός - Χαροπαλεύει το εγγονάκι της

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός ενός βαν μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το αμάξι της 59χρονης, στο οποίο επέβαινε και η νύφη της με τον εγγονό της.

Τροχαίο Κρήτη

Η μητέρα του Στάθη Αυγουστάκη νεκρή σε τροχαίο στην Κρήτη

Ο 38χρονος οδηγός του βαν που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο μίλησε στις Αλήθειες με τη Ζήνα. Ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και δήλωσε συντετριμμένος, καθώς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το κακό που έχει προκαλέσει.

«Δεν έχω κοιμηθεί... Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που έγινε... Το δρομολόγιο αυτό το κάνω τους τελευταίους τέσσερις μήνες... Έτρεχε πάρα πολύ, δεν κατάλαβα από πού ήρθε... Πάτησα απότομα φρένο και μετά μπουμ, τίποτα άλλο δε θυμάμαι... Δεν έτρεχα πολύ, έβρεχε κιόλας, δεν μπορείς να τρέξεις πολύ εκεί», υποστήριξε και πρόσθεσε ότι είναι τόσο σοκαρισμένος που θα επισκεπτεί ψυχολόγο.

«Δεν ήθελα να κάνω κακό... Ζητώ συγγνώμη... Δεν είμαι κανένας που δε με ενδιαφέρει, όπου μπορώ θα βοηθήσω... Αύριο μεθαύριο μπορεί να συμβεί και σε μένα», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top