Κρήτη: Mητέρα γνωστού σεφ η 59χρονη γιαγιά που πέθανε μετά από τροχαίο

Σε κρίσιμη κατάσταση το εγγονάκι της - Σε κώμα η μητέρα του παιδιού

Μητέρα του Κρητικού σεφ, Στάθη Αυγουστάκη, ήταν η 59χρονη γυναίκα που έχασε τελικά τη ζωή της μετά από τροχαίο στην Κρήτη. 

Τροχαίο Κρήτη: Πέθανε η γιαγιά του δίχρονου παιδιού που είναι στην εντατική

Μητέρα του Κρητικού σεφ, Στάθη Αυγουστάκη, ήταν η 59χρονη γιαγιά που έχασε τελικά τη ζωή της μετά από τροχαίο

Η σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης, στο ύψος της Λυγαριάς, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 28/1.

Κρήτη: Στη ΜΕΘ δίχρονο αγοράκι μετά από σοβαρό τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν οδηγός άλλου οχήματος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες κι ένα παιδί. Οδηγός του οχήματος ήταν η 59χρονη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά και πέθανε από εσωτερική αιμορραγία. Συνοδηγός ήταν 30χρονη νύφη της, η οποία βρίσκεται σε κώμα. Το δύο ετών μωρό της 30χρονης και εγγονάκι της οδηγού δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ. 

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν η 59χρονη, η νύφη της και το εγγονάκι της

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν η 59χρονη, η νύφη της και το εγγονάκι της

«Στάθης Αυγουστάκης: To ανιψάκι μου χαροπαλεύει- Η νύφη μου δε γνωρίζει τίποτα ακόμα»

Τον Στάθη Αυγουστάκη τον γνωρίσαμε μέσα από το Master Chef 4, ο oποίος είχε μιλήσει για το ιεραποστολικό του έργο στην Αφρική και την αγάπη του για τα παιδιά.

«Η μητέρα μου πήγαινε με το ανιψάκι και τη νύφη μου να δουν την αδελφή μου. Καθώς πήγαιναν, έπεσε ένα φορτηγό πάνω τους με πολύ μεγάλη ταχύτητα και τους σκότωσε. Η μητέρα μου έφυγε με εσωτερική αιμορραγία και τώρα περιμένουμε να δούμε το ανιψάκι μου πώς θα πάει. Είναι πολύ κρίσιμη η κατάστασή του. Το έχουν διασωληνωμένο, από ώρα σε ώρα μπορεί να φύγει κι αυτό. Ελπίζουμε σε ένα θαύμα», είπε ο Στάθης Αυγουστάκης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ακόμη δε γνωρίζει τίποτα η νύφη μου. Είναι σε καταστολή. Ξεκληρίστηκε η οικογένειά μας. Ήταν ένας άγγελος, η αγία μάνα την έλεγα εγώ. Ήρθε 3.000 κόσμου στην κηδεία της .Ήταν πολύ αγαπητή στην τοπική κοινωνία», είπε συντετριμμένος.

Συγκλονισμένος και ο σύζυγος της 59χρονης. «Ήταν η καλή σύζυγος, η καλή μάνα, η καλή γιαγιά. Τα είχε όλα. Το εγγονάκι μου είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δικηγόρος οδηγού που προκάλεσε το τροχαίο: «Eίναι συντετριμμένος»

«Ο πελάτης μου είναι συντετριμμένος. Φανταστείτε ότι ψάχνουμε ψυχολόγο γιατί χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη. Νιώθουμε άσχημα γιατί ζούμε σε αυτόν τον τόπο, ξέρουμε τους δρόμους και τι συμβαίνει και δυστυχώς σε αυτούς τους δρόμους είμαστε όλοι εν δυνάμει κατηγορούμενοι», είπε ο δικηγόρος του οδηγού, Κωνσταντίνος Παπαμαστοράκης και πρόσθεσε:

«Ο εντολέας μου ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να πατήσει απότομα φρένο εξαιτίας κάποιου ζώου στον δρόμο, με αποτέλεσμα να εκτραπεί το όχημά του στο αντίθετο ρεύμα. Όλα αυτά θα διερευνηθούν. Δυστυχώς όμως χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή και κινδυνεύει να χαθεί και δεύτερη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top