Νέες καταγγελίες για τον «Άλλο Άνθρωπο»: «Πούλαγε δωρεές με βρεφικά είδη»

«Κατέληγαν σε μίνι μάρκετ Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών»  

Αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες μητέρας για τον «Άλλο Άνθρωπο» που ίδρυσε ο Κώστας Πολυχρονόπουλος, καθώς όπως υποστηρίζει οι δωρεές με βρεφικά είδη κατέληγαν  σε Πακιστανούς και Μπαγκλαντεσιανούς ιδιοκτήτες μίνι μάρκετ! 

Νέες καταγγελίες για Πολυχρονόπουλο: «Πούλαγε τις δωρεές με βρεφικά είδη»

Μάλιστα, όπως δήλωσε η μητέρα στον ALPHA, έστελνε όσους δεν είχαν χρήματα στα συγκεκριμένα καταστήματα για να αγοράσουν τα βρεφικά είδη με έκπτωση, που τους είχε… εξασφαλίσει! 

Ο Πολυχρονόπουλος φέρεται σύμφωνα  με φίλο του να είχε δεχθεί προτάσεις από κόμματα να κατέβει εκλογές, χάρη στη «φιλανθρωπική» του δραστηριότητα.  

Αποκλειστικό: Τι είπε ο «Άλλος Άνθρωπος» στο Star  

«Καταπληκτικός άνθρωπος, φιλότιμος. Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν πιστεύω απόλυτα γιατί ξέρω τι άνθρωπος ήταν. Κυκλοφορούσε με δανεικό αμάξι, ήταν εναλλακτικός. Όσο καιρό κάναμε παρέα δεν είχα δει το παραμικρό», δήλωσε ο ίδιος στον ΑΝΤ1  

Είπε μάλιστα πως έχει επικοινωνήσει μαζί του. «Μιλήσαμε, έχει στενοχωρηθεί πολύ», ανέφερε ο παιδικός του φίλος. 

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Καταγγελίες για απειλές εναντίον μαρτύρων

 

Αποκαλύψεις Και Από Τη Θώδη Για Τον «Άλλο Άνθρωπο» 
 

Νέες καταγγελίας για τον  Κ. Πολυχρονόπουλο έκανε η Έφη Θώδη στην ίδια εκπομπή.

«Κάπου το 2009 ήρθε σε πανηγύρια, χόρευε, πέταγε λουλούδια, ήθελε να είναι στην πρωτιά. Μου είπε θέλω "να σε μανατζάρω να βγάλουμε λεφτά". Τα βρήκαμε στην τιμή. Και του λέω "κύριε Κώστα εγώ πρέπει να πάρω τα μισά λεφτά, αλλιώς δεν μπορώ να πάω στην Αμερική". Κι από τότε δεν τον ξαναείδα. Είχε επιδειξιομανία, ήθελε όλοι να ασχολούνται όλοι με αυτόν» δήλωσε η τραγουδίστρια.  

Την ίδια ώρα που βλέπουν όλα τα παραπάνω το φως της δημοσιότητας, συνεχίζεται και η  η εισαγγελική έρευνα για τον «Άλλο Άνθρωπο». 
Οι Αρχές αναζητούν  στοιχεία σε τραπεζικούς λογαριασμούς, δωρεές , τα πονταρίσματα σε  στοιχηματικές εταιρείες και άλλα στοιχεία, σχετικά με το αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, της της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της συνέργειας στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top