Αποκλειστικό: Τι είπε ο «Άλλος Άνθρωπος» στο Star 

Κ. Πολυχρονόπουλος: Δεν κλήθηκα ποτέ επί 13 χρόνια  

Τι δήλωσε  Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος», αποκλειστικά στο Star

Το πρόσωπο των ημερών, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος», λύνει τη σιωπή του και απαντά στο πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, που σόκαρε τις τελευταίες ημέρες τους υποστηρικτές του. 

Πολυχρονόπουλος: Στο μικροσκοπιο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου, μιλά για όλους και για όλα. Διέψευσε ότι είναι εξαρτημένος από τον τζόγο, αν χρησιμοποίησε χρήματα της οργάνωσης για προσωπικό όφελος, αλλά και για το αν έχει ενημέρωση από τη δικαιοσύνη περί εγκληματικής οργάνωσης.

Πολυχρονόπουλος: Όλα τα χρήματα πήγαν στον Άλλο Άνθρωπο

Πολυχρονόπουλος: Όλα τα χρήματα πήγαν στον «Άλλο Άνθρωπο» 

«Δεν έχω κληθεί ποτέ επί 13 χρόνια» τόνισε κατηγορηματικά για το αν έχει ελεγχθεί ποινικά για τη δράση του.

Ο Άλλος Άνθρωπος: «Δεν έχω περιουσία ή ακίνητα», απαντά ο Πολυχρονόπουλος    

Η Τασούλα Παπανικολάου ανέφερε επίσης στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι  εντύπωση αποκόμισε μιλώντας μαζί του και με τους δικηγόρους του, αλλά και τί δικαστικό δρόμο έχει από εδώ και πέρα η υπόθεση αυτή. 

Πολυχρονόπουλος στο Star: Δεν έχω πάρει ούτε 10 cents

Πολυχρονόπουλος στο Star: Δεν έχω πάρει ούτε 10 cents     

«Αυτό που κατάλαβα είναι ότι  αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχουν το παραμικρό στοιχείο στα χέρια τους για το τι έδειξε η  διαδρομή του χρήματος  και τι έβγαλε η έρευνα. Πώς  δηλαδή τα χρήματα από τις δωρεές πήγαιναν σε τυχερά  παιγνίδια .Το μόνο βέβαιο είναι ότι η έρευνα κράτησε μήνες και ο λογαριασμοί ,οι δύο που ισχυρίζεται ο κ.Πολυχρονόπουλος πέρασαν από «κόσκινο».

Τις επόμενες ημέρες οι δικηγόροι του Κώστα Πολυχρονόπουλου θα ζητήσουν το φάκελο της έρευνας  βάση της οποίας εκδόθηκε και το πόρισμα -  καταπέλτης  

Κάθε κίνηση του Κώστα Πολυχρονόπουλου και των δικηγόρων του θα εξαρτηθεί από  τις δικαστικές εξελίξεις καθώς ήδη το πόρισμα βρίσκεται στα χέρια Εισαγγελέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top