«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Καταγγελίες για απειλές εναντίον μαρτύρων

Στο φως έρχονται μαρτυρίες

Εντός των επόμενων ημερών θα αρχίσουν να καλούνται οι πρώτοι μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» και τον ιδρυτή της, ο οποίος ελέγχεται για πιθανή διάπραξη δυο κακουργηματικών πράξεων. 

Πολυχρονόπουλος: «Ρεζίλεψε την οικογένειά του, μας ξεφτίλισε»

Οι μαρτυρικές καταθέσεις για όσα συνέβαιναν στο παρασκήνιο της κοινωνικής κουζίνας σε συνδυασμό με τα στοιχεία από τις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών αλλά και των λογαριασμών διαδικτυακού τζόγου είναι τα πρώτα βήματα της εισαγγελικής έρευνας. Ωστόσο έρχονται στο φως καταγγελίες ότι μάρτυρες απειλούνται.

Μαρτυρίες για παρεμπόριο με τις χορηγίες 

Στο φως έρχονται μαρτυρίες που εμφανίζουν τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας να είχε στήσει παραεμπόριο με τρόφιμα ρούχα και προϊόντα που έστελναν οι χορηγοί αντί να πάνε σ’ αυτούς που τα είχαν ανάγκη.

Εκτός από τον Κώστα Πολυχρονόπουλο, στο στόχαστρο της δικαστικής έρευνας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης βρίσκονται και δυο συγγενικά του πρόσωπα, από τους λογαριασμούς των οποίων περνούσαν τα χρήματα των δωρεών. Η αδελφή του βοσκού που μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών υποστηρίζει ότι όλοι έπεσαν από τα σύννεφα.

Εθελοντές που γνωρίζουν όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της κοινωνικής κουζίνας υποστηρίζουν ότι ήταν κοινό μυστικό το πάθος του ιδρυτή της για τον τζόγο. 

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν έχει παίξει ούτε ένα ευρώ από τις δωρεές. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top