Πολυχρονόπουλος: «Ρεζίλεψε την οικογένειά του, μας ξεφτίλισε»

Ξεσπά ο γαμπρός του ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου»

Πυρ ομαδόν εναντίον του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, εξαπέλυσε ο γαμπρός του, μετά την έρευνα που διέταξε ο εισαγγελέας πρωτοδικών με αφορμή το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος. 

O Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος - NDPPhoto

O Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος - NDPPhoto

«Ντρέπομαι. Ντρέπομαι να συναντήσω ακόμα και τους φίλους μου», είπε στο Mega. 

Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Πολυχρονόπουλου και συγγενών του

Ο γαμπρός του ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», ο οποίος είναι βοσκός στην Αίγινα, είπε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον τζόγο και ότι τον επίμαχο τραπεζικό λογαριασμό, που φέρει το όνομά του, τον διαχειριζόταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. 

Ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου εξαπέλυσε πυρά εναντίον του

Ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου εξαπέλυσε πυρά εναντίον του - NDPPhoto

Αναφερόμενος μάλιστα σε ένα περιστατικό είπε:

Πολυχρονόπουλος: «Δεν υπάρχει επώνυμη καταγγελία ούτε δίωξη εις βάρος του»

«Είχα πάρει κάποια λεφτά παραπάνω από τον μισθό μου στον λογαριασμό μου. Τρόμαξα. Λέω τόσα παίρνω, πώς βρέθηκαν παραπάνω. Ρώτησα τους συναδέλφους μου και δεν είχαμε πάρει τίποτα από τη δουλειά. Κάποια στιγμή με παίρνει ο κουνιάδος μου και μου λέει “ήταν χρήματα, τα πήρες”. Του απάντησα ναι και ζήτησε να του τα στείλω γιατί τα είχε ανάγκη. Ήταν χρήματα δωρεών».

Αποκαλύψεις για εξάρτηση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου από τον τζόγο έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας - NDPPhoto

Αποκαλύψεις για εξάρτηση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου από τον τζόγο έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας - NDPPhoto

Όπως είπε ήταν 700 ευρώ, τα οποία του τα ζήτησε πίσω ο κουνιάδος του για να πάει στην Κρήτη να μαγειρέψει. 

Πολυχρονόπουλος: «Με το που έβλεπε κάμερα γινόταν άλλος άνθρωπος»

Σημείωσε ακόμα πως οι αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο εξέπληξαν και τον ίδιο, καθώς δεν τον είχε δει ποτέ να ασχολείται με τον τζόγο. 

«Ρεζίλεψε την οικογένειά του. Κατέστρεψε εμένα, την οικογένειά μου. Μας ξεφτίλισε. Αυτός ξεφτιλίστηκε γιατί ήθελε να κάνει όλα αυτά, αλλά τη μανούλα του, την αδερφή του δεν τις σκέφτηκε; Μπροστά βοηθούσε και πίσω να είναι άλλος; Να έχει δύο πρόσωπα; Τι μπορείς να πεις τώρα;» ανέφερε ο Παύλος Τζίτζης και πρόσθεσε:

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: «Τσέπωσαν δωρεά 140.000 ευρώ και με απείλησαν»

«Στην κοινωνική κουζίνα πήγαινε κόσμος που δεν μπορούσε να φάει. Μαγειρεύαμε από τα πράγματα που έφερνε ο κόσμος, αλλά όταν ξεμέναμε πήγαινε ο Κωνσταντίνος και ψώνιζε». 

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών διέταξε ποινική έρευνα για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τον Άλλον Άνθρωπο - NDPPhoto

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών διέταξε ποινική έρευνα για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τον Άλλον Άνθρωπο - NDPPhoto

Ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δει τον Πολυχρονόπουλο να πουλά πράγματα, όπως έχει ακουστεί και δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την εξάρτηση από τον τζόγο. 

Πολυχρονόπουλος: Τα Ροζ Τηλέφωνα Και Το Διαδικτυακό Καζίνο

«Δεν γνώριζα τίποτα για την εξάρτηση που έχει από τον τζόγο. Έβλεπα να τον αγκαλιάζει ο κόσμος και δεν πήγε το μυαλό μου ποτέ παραπέρα», τόνισε.

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Διατάχθηκε ποινική έρευνα

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος διέταξε τη διενέργεια ποινικής έρευνας μετά το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Είχε παίξει στις «Οικογενειακές Ιστορίες»

Στο στόχαστρο της εισαγγελικής έρευνας, που τώρα ξεκινάει, μπαίνουν ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονοπούλος, και τα συγγενικά του πρόσωπα σε λογαριασμούς των οποίων είχαν, σύμφωνα με το πόρισμα της ανεξάρτητης αρχής, κατατεθεί συγκεκριμένα χρηματικά ποσά.

Τα αδικήματα για τα οποία θα ελεγχθεί ο κ. Πολυχρονόπουλος και οι συγγενείς του είναι συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος αλλά και συνέργεια σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος. 

Νέες αποκαλύψεις για τον «Άλλο Άνθρωπο»: «Έπαιζε πολύ κι έχανε χρήματα»

Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στο Τμήμα Προστασίας από Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας. Με την έναρξη έρευνας αναμένεται να ζητηθούν μια σειρά από κρίσιμα έγγραφα τόσο από τράπεζες για τις κινήσεις των λογαριασμών όσο και από στοιχηματικές εταιρείες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top