Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Είχε παίξει στις «Οικογενειακές Ιστορίες»

Σε επεισόδιο για τον εθισμό με τον τζόγο

Το επεισόδιο από τις «Οικογενειακές Ιστορίες που έπαιξε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος / Βίντεο Alpha

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον ιδρυτή της συλλογικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», ο οποίος ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εγκληματική οργάνωση και απάτη, μετά από πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες. Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του και δηλώνει στη διάθεση των αρχών.

Νέες αποκαλύψεις για τον «Άλλο Άνθρωπο»: «Έπαιζε πολύ κι έχανε χρήματα»

Την ίδια ώρα, στο «φως» έρχεται μια άλλη πτυχή του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, ο οποίος πριν πολλά χρόνια και συγκεκριμένα το 2010, όταν ήταν άνεργος, συμμετείχε σε επεισόδιο της σειράς «Οικογενειακές Ιστορίες», με θέμα τον εθισμό στον τζόγο, όπως αποκάλυψε η εκπομπή T live. Ο ίδιος διατηρούσε ένα μικρό ρόλο υποδυόμενος έναν εργαζόμενο σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος είχε δηλώσει παλιότερα για εκείνη την περίοδο της ζωής του ότι έμεινε άνεργος, μετά από «20 χρόνια μάρκετινγκ και 31 με πολυτελή αυτοκίνητα και πεντάστερα ξενοδοχεία». Για να επιβιώσει έκανε περιστασιακές δουλειές, μια εξ αυτών και η παρουσία του ως ηθοποιός.

Πολυχρονόπουλος: Όταν είχε παίξει στις οικογενειακές ιστορίες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top