Αράχωβα: Το Ανθρωποκτονιών στην έρευνα για τον φρικτό βασανισμό του Όλιβερ

Ψάχνουν να βρουν τον δράστη της επίθεσης

Ο κηδεμόνας του Όλιβερ μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για τον αγαπημένο του σκύλο

Τον δράστη που βασάνισε με φρικτό τρόπο τον Όλιβερ, οδηγώντας τον στον θάνατο ψάχνουν οι αρχές. Αν και στην Αράχωβα φαίνεται να επικρατεί ομερτά για την υπόθεση, κλιμάκιο της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής μετέβη στην περιοχή για να διερευνήσει τα στοιχεία.

Αράχωβα: Οργισμένοι οι ξενοδόχοι για το #CancelArachova λόγω χάσκι

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία άτομα της Δίωξης βρίσκονται ήδη στην Αράχωβα, θα έχουν συμβουλευτικό ρόλο και θα βοηθήσουν στην έρευνα, ώστε να βρεθεί ο δράστης που βασάνισε με αιχμηρό αντικείμενο το άτυχο χάσκι.

Αράχωβα: «Γύρισε πίσω για να μπορέσουμε να βρούμε αυτόν που το έκανε»

Το περιστατικό έχει κινητοποιήσει τις τοπικές αστυνομικές και δημοτικές αρχές, ενώ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της πρωτοφανούς άγριας κακοποίησης του ζώου, το οποίο κατόρθωσε να επιστρέψει σπίτι του, αλλά τελικά δεν επέζησε.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο για την υπόθεση, με τις φιλοζωικές οργανώσεις να καταγγέλλουν προσπάθεια συγκάλυψης του άγριου περιστατικού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επιχειρήσεις έχουν «ξηλώσει» τις κάμερες από τα επίμαχα σημεία και πιθανόν να αποκάλυπταν το πρόσωπο το δράστη.

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τον βασανισμό του Όλιβερ

Νωρίτερα, η αρμόδια για την προστασία των ζώων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα διέταξε ατεπείγουσα έρευνα για τη σύλληψη του δράστη του που βασάνισε τον Όλιβερ.

Το επίμαχο περιστατικό οδήγησε την κ. Μασούρα, που έχει την εποπτεία των εισαγγελικών αρχών για την προστασία των ζώων, να παρέμβει.

Η εισαγγελική λειτουργός παρήγγειλε στην Εισαγγελία Λειβαδιάς, όπου υπάγεται η Αράχοβα, κατεπείγουσα έρευνα προς εντοπισμό του δράστη, ενώ ζήτησε άμεση ενημέρωσή της για τις εξελίξεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top