Αράχωβα: «Γύρισε πίσω για να μπορέσουμε να βρούμε αυτόν που το έκανε»

«Ήταν βάρβαρο αυτό που συνέβη», λέει ο ιδιοκτήτης του σκύλου

Εξοργισμένος δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, του σκύλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, αφού υπέστη άγρια κακοποίηση από άγνωστο στην Αράχωβα

«Μου αφαίρεσαν ένα μέλος της οικογένειάς μου. Τον μεγάλωσα από δύο μηνών, μέχρι τα οχτώ του χρόνια. Τον είχα μέσα στο σπίτι μου, κοιμόμουν μαζί του. Είναι λογικό να είμαι θυμωμένος με αυτό που συνέβη», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αράχωβα: Οι κάτοικοι υποπτεύονται ποιος βασάνισε τον Όλιβερ

Σύμφωνα με τον ίδιο, ποτέ κανείς δεν του είχε κάνει παρατήρηση για τον σκύλο και ο ίδιος δεν υποψιάζεται ποιος μπορεί να έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη. 

O Όλιβερ υπέστη βάναυση κακοποίηση και άφησε την τελευταία του πνοή

O Όλιβερ υπέστη βάναυση κακοποίηση και άφησε την τελευταία του πνοή

«Ήταν βάρβαρο αυτό που συνέβη, είναι μια άρρωστη πράξη. Εύχομαι να μην αντικρίσει κανείς αυτή την εικόνα που είδα εγώ. Η γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι 30 χρόνια δεν είχε δει ποτέ τέτοια κακοποίηση», συνέχισε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ. 

Αράχωβα: Κυριαρχεί απίστευτη ομερτά για την κακοποίηση του σκύλου

Μάλιστα, όπως είπε, παρά την άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν, ο σκύλος κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του. 

«Ήταν σε άθλια κατάσταση. Δεν ξέρω πού βρήκε τη δύναμη κι επέστρεψε. Μάλλον γύρισε για να βρεθεί αυτός που του το έκανε. Ήθελε να τον βρούμε», είπε. 

Αράχωβα: «Ο σκύλος είχε υποστεί βαριά κακοποίηση»

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, Αθηνά Τραχήλη, είπε ότι ο Όλιβερ είχε υποστεί βαριά κακοποίηση. 

Αράχωβα: Κακοποίησαν μέχρι θανάτου σκύλο

Είχε σπασμένα πλευρά, τραύματα στο αυτί, είχε υποδόριους μώλωπες, που δείχνουν ότι κάποιος τον χτύπησε με απίστευτη αγριότητα. Αν υπήρξε βιασμό, η ίδια είπε ότι μπορεί να το διαπιστώσει μόνο ειδικός, ωστόσο σημείωσε πως ο άτυχος σκύλος είχε στην αριστερή πλευρά του πρωκτού ένα τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, αρκετά βαθύ. 

Στην Αράχωβα πάντως ακόμη τα στόματα μένουν κλειστά. Ο δράστης της βάναυσης αυτής κακοποίησης παραμένει άφαντος, ενώ όλοι οι κάτοικοι ζητούν να βρεθεί και να τιμωρηθεί όπως ορίζει η δικαιοσύνη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top