Αράχωβα: Κυριαρχεί απίστευτη ομερτά για την κακοποίηση του σκύλου

Ενδεχομένως καταστράφηκε υλικό από κάμερες που είχε καταγράψει τον δράστη

Οργή έχει προκαλέσει η φρικτή κτηνωδία του Όλιβερ, του σκύλου, ο οποίος κακοποιήθηκε βάναυσα και άφησε την τελευταία του πνοή στην Αράχωβα. Την ίδια ώρα στην περιοχή επικρατεί πρωτοφανής «ομερτά», με τα στόματα να μένουν κλειστά για τον δράστη της αυτής της κτηνωδίας. 

Η αρμόδια αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, που έχει την εποπτεία των εισαγγελικών αρχών για την προστασία των ζώων, παρενέβη, διατάσσοντας τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας. 

Αράχωβα: Κακοποίησαν μέχρι θανάτου σκύλο

Ο κτηνίατρος που εξέτασε τον σκύλο διαπίστωσε ότι είχε κακοποιηθεί με αιχμηρό αντικείμενο. Το ζώο αιμορραγούσε, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. 

Αράχωβα: Επικρατεί ομερτά

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο σκύλος γνώριζε τον δράστη ή τους δράστες της άγριας κακοποίησής του. 

Νεότερα στοιχεία δείχνουν ότι πιθανόν να καταστράφηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονταν σε μαγαζί κοντά στο σπίτι του ιδιοκτήτη του Όλιβερ και πιθανόν είχε καταγράψει τον δράστη. Όπως έγινε γνωστό, μέσα σε ένα με δύο βράδια, μετά από τον θάνατο του ζώου ξηλώθηκαν οι κάμερες του καταστήματος. 

Αράχωβα: Παρέμβαση εισαγγελέα για την απίστευτη κτηνωδία με το χάσκι

«Η ομερτά που επικρατεί είναι απίστευτη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας εγκληματίας κυκλοφορεί ανάμεσά τους και σφυρίζουν αδιάφορα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα», είπε στο MEGA η Μαρία Πουλτίδου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κατά της κακοποίησης ζώων.

Ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ αντιμετωπίζει ποινή 10 ετών και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.

Αράχωβα: Στο «κάδρο» των υπόπτων πρώην παίκτης reality

Σύμφωνα με το ereportaz στο «κάδρο» των υπόπτων είναι ένας πρώην παίκτης reality, ο οποίος θεωρείται ότι μπορεί να είναι ο δράστης της απίστευτης κτηνωδίας σε βάρος του χάσκι στην Αράχωβα. 

Οι αρχές αναζητούν το λουρί του σκύλου, προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στον δράστη. Οι αρχές εκτιμούν ότι πάνω σε αυτό μπορεί να βρουν γενετικό υλικό ή και δαχτυλικά αποτυπώματά του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top