Δολοφονία 22χρονου Κωστή: «Δε θα ζητήσω συγγνώμη για κάτι που δεν έκανα»

Για πρώτη φορά μιλά η σύζυγος του κατηγορούμενου

«Δε θα ζητήσω συγγνώμη για κάτι που δεν έκανα». Αυτή ήταν η απάντηση της συζύγου του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του 22χρονου Κωστή Χαριτάκη στην Κρήτη, όταν ερωτήθηκε, αν αισθάνεται ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη στην οικογένειά του. 

Για πρώτη φορά μετά από περίπου ένα χρόνο από τη δολοφονία του Κωστή η σύζυγος του κατηγορούμενου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και επέμεινε πως όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχικής ορμής. 

Συγκλονίζει η σύζυγος του 22χρονου Κωστή που δολοφονήθηκε από γείτονά του

«Ήταν η κακιά η ώρα. Ο σύζυγός μου δεν ήταν άνθρωπος ικανός για φόνο, δεν το είχε προσχεδιάσει. Εκείνη την ημέρα ήταν φορτισμένος από το μνημόσυνο του πατέρα του, που είχε πεθάνει πριν από τρεις μήνες. Πήγε το θύμα και άρχισε να του βρίζει τη μητέρα και τον πατέρα του και έγινε ό,τι έγινε», είπε. 

Όπως συμπλήρωσε, δεν είναι περήφανη για την πράξη του και η ίδια αισθάνεται άσχημα που χάθηκε ένας νέος άνθρωπος, όμως δεν έγινε τίποτα με πρόθεση. 

Μυλοπόταμος: Σήμερα η κηδεία του 22χρονου υπό τον φόβο βεντέτας

«Νιώθω θλίψη για τον χαμό του Κωστή, αλλά και για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η οικογένειά μου. Η ζωή των παιδιών μου έχει αλλάξει, η κοινωνία τα αντιμετωπίζει με σκληρότητα γιατί είναι τα παιδιά του φονιά, όμως έχουν εμένα και τον πατέρα τους να τα στηρίζουν», συνέχισε. 

«Τι θα πω στο παιδί μας, σε σκότωσαν οι κακούργοι», λέει η χήρα 22χρονου

Σύμφωνα με την ίδια, οι διαφορές μεταξύ των δύο οικογενειών εντάθηκαν το 2020 όταν ο 22χρονος θεώρησε πως τον πρόσβαλαν μέλη της οικογένειας του κατηγορούμενου. Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε ο σύζυγός της είχε κάνει πολλές προσπάθειες για να κατευνάσει τα πνεύματα και να σταματήσουν οι διαμάχες, όμως εκείνος ήταν ανένδοτος. 

Κρήτη: «Εκείνη πρώτη φταίει για το φονικό»

Στα όσα ισχυρίστηκε η σύζυγος του κατηγορουμένου απάντησαν ο αδελφός και η χήρα του 22χρονου. 

Δολοφονία Μυλοπόταμος: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 44χρονο

«Δεν ισχύει αυτό που λένε ότι έγινε εν βρασμώ. Εκείνη τη μέρα ο Κωστής δεν μίλησε καν με τον δράστη και δεν τον προκάλεσε. Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτά που λέει γιατί αυτή, η μητέρα του και ο αδελφός του ευθύνονται για το κακό που έγινε. Αυτοί τα υποκίνησαν όλα. Έχω μάρτυρες που φοβούνται να πάνε να καταθέσουν τις έκαναν», είπε ο αδελφός του 22χρονου. 

Μυλοπόταμος: «Τον σκότωσα γιατί δε σεβάστηκε τη μνήμη του πατέρα μου»

Επέμεινε πως ακόμα και τώρα η οικογένεια του κατηγορούμενου προκαλούν με τη στάση τους την οικογένεια του 22χρονου ενώ τόνισε πως τα παιδιά της μπορούν να μιλήσουν στον πατέρα τους, ενώ ο ανιψιός του δε θα γνωρίσει ποτέ τον δικό του πατέρα. 

Δολοφονία Μυλοπόταμος: «Πού είσαι καρδιά μου, ο γιος σου σε αναζητά»

«Προσπαθούν να σώσουν έναν δολοφόνο. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν. Μπορεί να τον φοβάται, αλλά δε θα τα καταφέρουν» κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top