Δολοφονία Μυλοπόταμος: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 44χρονο

«Θόλωσε το μυαλό μου», φέρεται να είπε στο δικαστήριο

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στον 44χρονο που δολοφόνησε με τέσσερις πισώπλατες σφαίρες 22χρονο συγχωριανό του στον Μυλοπόταμο.

Λίγο μετά τις 20:00 ο καθομολογία δράστη του στυγερού εγκλήματος μεταφέρθηκε στο δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου για να απολογηθεί. Τα μέτρα στο σημείο ήταν δρακόντεια, καθώς η αστυνομία φοβόταν αντίποινα προς τον δράστη. 

Μυλοπόταμος: «Τον σκότωσα γιατί δε σεβάστηκε τη μνήμη του πατέρα μου»

Ο 44χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στις 12:00, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.gr

Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Στη διάρκεια της σύντομης απολογίας του ο 44χρονος παραδέχθηκε τον φόνο, ενώ είπε πως «θόλωσε» το μυαλό του. 

Ξεσπά η χήρα του 22χρονου: «Είχαν σηκώσει όπλο σε εμένα, ήμουν έγκυος»

Αφού βγήκε από το δικαστήριο, μεταφέρθηκε στα κρατητήρια Ρεθύμνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή που θα απολογηθεί. 

Νωρίτερα, στην κατάθεση που είχε δώσει στην αστυνομία ο 44χρονος φέρεται να είπε πως σκότωσε τον νεαρό συγχωριανό του γιατί «δε σεβάστηκε τη μνήμη του πατέρα του». Όπως είπε εκείνος έκανε μνημόσυνο για τον πατέρα του στο σπίτι του, και ο συγχωριανός του έκανε γιορτή για την αδερφή του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top