Ζεφύρι: «Τον βρήκε στο μάτι» - Ξεσπά η μητέρα του 8χρονου που σκοτώθηκε

Τους νονούς του παιδιού υπέδειξε ως δολοφόνους του γιου της

Τι υποστήριξε η μητέρα του 8χρονου που έπεσε νεκρός από σφαίρα στο Ζεφύρι / Ant1

Τους νονούς του παιδιού υπέδειξε ως τους δολοφόνους η μητέρα του 8χρονου που σκοτώθηκε στο Ζεφύρι, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών. «Αυτοί που τον βάφτισαν, οι ίδιοι τον σκότωσαν», είπε η γυναίκα συντετριμμένη.

Ζεφύρι: Η μητέρα του 8χρονου υπέδειξε τους δολοφόνους του παιδιού της

Δε χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που σημειώθηκε στο Ζεφύρι το απόγευμα του Σαββάτου. Δύο οικογένειες Ρομά διαπληκτίστηκαν έντονα, έβγαλαν τα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Ένα 8χρονο αγόρι βρήκε τραγικό θάνατο, όταν μια από τις σφαίρες που έπεσαν «βροχή» τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Η μητέρα του παιδιού που ήταν μπροστά στο φονικό είναι σε κατάσταση σοκ. Συντετριμμένη περιέγραψε στην κάμερα όσα διαδραματίστηκαν και υπέδειξε ως υπαίτιο της τραγωδίας τον νονό του 8χρονου.

Ζεφύρι: Ξεσπά η μητέρα του 8χρονου που δολοφονήθηκε

«Το παιδί το βρήκε στο μάτι», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του 8χρονου που δολοφονήθηκε στο Ζεφύρι / Ant1

«Τους είδα όλους, δύο ήταν. Πέρασαν από εδώ μία φορά και εγώ κατάλαβα τι γίνεται. Πήρα τα μωρά, τα έβαλα μέσα και μετά βγήκα πάλι έξω, και ήρθε το ένα μωρό κοντά μου. Έπειτα κατέβηκαν αυτοί κάτω από τα αυτοκίνητα και έριξαν καταπάνω μας κατευθείαν. Είχαν καραμπίνα και πιστόλι, έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί, χαμός», δήλωσε αρχικά η γυναίκα.

Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς το παιδί της τραυματίστηκε θανάσιμα στο μάτι, όταν βρέθηκε εν μέσω της ανταλλαγής πυρών: «Το παιδί το βρήκε στο μάτι. Οι δολοφόνοι πρέπει να μπουν μέσα. Έχουμε φασαρίες, πολλές φορές προσπαθούν να μπουν μέσα. Αυτοί που βάφτισαν τον γιο μου, οι ίδιοι τον σκότωσαν. Οι καταραμένοι πρέπει να μπουν όλοι μέσα».

Μετά το αιματηρό περιστατικό οι δύο άνδρες μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και τράπηκαν σε φυγή. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί και διαφεύγουν της σύλληψης.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων, όμως λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top