Κως: Ράγισαν και οι πέτρες στο τελευταίο αντίο στην 20χρονη Μαριάννα

Συγκλονίζει η μητέρα της - «Η καπετάνισσά μας ταξιδεύει»

«Ράγισαν και οι πέτρες» στην κηδεία της άτυχης Μαριάννας, της 20χρονης δόκιμης πλοιάρχου του Εμπορικού Ναυτικού που στο παρθενικό της εκπαιδευτικό ταξίδι για την Ινδία αρρώστησε βαριά με αποτέλεσμα να χάσει της ζωή της. Πώς και από τι χάθηκε έτσι ξαφνικά το κορίτσι τους αναρωτιούνται οι γονείς της. Συντετριμμένοι τη συνόδεψαν στην «τελευταία της κατοικία».  Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ζηπάρι της Κω.

Σήμερα η κηδεία της 20χρονης δοκίμου – Αναζητούν τα αίτια του θανάτου της

«Λύγισαν και οι πέτρες» στην κηδεία της άτυχης Μαριάννας, της 20χρονης δόκιμης πλοιάρχου του Εμπορικού Ναυτικού

Ο πόνος βουβός για τους γονείς της άτυχης Μαριάννας που «έσβησε» μετά από 16 ημέρες νοσηλείας. Στο «τελευταίο αντίο», συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι ήταν ντυμένοι στα λευκά και κρατούσαν ένα λουλούδι στο χέρι.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, δίπλα στο λευκό φέρετρο.

Ακόμα και η φωνή του Μητροπολίτη Κω «έσπασε» από τη θλίψη. 

Θρήνος για 20χρονη δόκιμο πλοίαρχο που πέθανε μετά από ταξίδι

Κως: «Η καπετάνισσά μας ταξιδεύει...»

Η μητέρα της δε θα ξεχάσει τη χαρά της κόρης της όταν τους ανακοίνωσε πως θα φύγει για εξάμηνο εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ινδία. Πριν ξεκινήσει είχε κάνει όλα τα εμβόλια και τις απαραίτητες εξετάσεις. 

Η καπετάνισσά μας αυτή τη στιγμή ταξιδεύει και κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Αυτό που ήθελε να κάνει...ταξιδεύει στις θάλασσες, είπε συντετριμμένη η μητέρα της 20χρονης 

«Λύγισαν και οι πέτρες» στην κηδεία της άτυχης Μαριάννας, της 20χρονης δόκιμης πλοιάρχου του Εμπορικού Ναυτικού

Το χρονικό της τραγωδίας

Το άτυχο κορίτσι έφθασε στο Ντουμπάι, σύμφωνα με τους γονείς της, στις 13 Αυγούστου. Εκεί εμφάνισε τα πρώτα εξανθήματα. Την επόμενη ημέρα επιβιβάστηκε στο δεξαμενόπλοιο για να ξεκινήσει το εκπαιδευτικό της ταξίδι με προορισμό την Ινδία. Στις 22 Αυγούστου και ενώ το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι Σίκκα, η κατάσταση της υγείας της χειροτέρεψε. 

«Λύγισαν και οι πέτρες» στην κηδεία της άτυχης Μαριάννας, της 20χρονης δόκιμης πλοιάρχου του Εμπορικού Ναυτικού

Στις 2 Σεπτεμβρίου το δεξαμενόπλοιο έδεσε στο Σουέζ. Η Μαριάννα με συνοδεία γιατρού επέστρεψε στη χώρα μας.

Αρχικά μεταφέρθηκε σε κλινική του Πειραιά και μερικές ημέρες μετά εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας. Στις 17 Σεπτεμβρίου όμως έχασε τόσο απροσδόκητα τη μάχη για τη ζωή.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top