Θρήνος για 20χρονη δόκιμο πλοίαρχο που πέθανε μετά από ταξίδι

Η κοπέλα ασθένησε κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Ινδία

Σοκ προκαλεί ο θάνατος μιας 20χρονης αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού. Η νεαρή δόκιμος κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Ινδία αρρώστησε και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Αθήνα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Πολεμικό Ναυτικό: Στην Τυνησία ψάχνουν απαντήσεις για τον χαμό της Θάλειας

H 20χρονη είχε αποφοιτήσει από τη Σχολή  Πλοιάρχων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου και βρισκόταν σε υπερατλαντικό εκπαιδευτικό ταξίδι με δεξαμενόπλοιο.

Θρήνος για 20χρονη δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού που πέθανε μετά από ταξίδι

Το χρονικό της υπόθεσης

Η κοπέλα ασθένησε κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Ινδία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Αίγυπτο.

Από το Κάϊρο διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά και στη συνέχεια σε θεραπευτήριο της Αθήνας.

Η 20χρονη είχε παρουσιάσει πολυοργανική ανεπάρκεια και νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα ίσως να προσβλήθηκε από λοιμώδη εγκεφαλίτιδα η οποία προήλθε μετά από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού.

«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου της 20χρονης αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, ενώ προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό.

Η οικογένεια και οι φίλοι της αδικοχαμένης κοπέλας θα πουν το «τελευταίο αντίο» στην 20χρονη αύριο Τετάρτη στη γενέτειρά της, το Ζηπάρι της Κω.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο της 20χρονης δοκίμου πλοιάρχου

«Ενημερώθηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής την 17-09-2023 από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, αναφορικά με ασθένεια 20χρονης ναυτικού (ειδικότητας δοκίμου Πλοιάρχου), μέλους πληρώματος υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιου, η οποία είχε ναυτολογηθεί για την εκτέλεση του εκπαιδευτικού της πλου.

Η ανωτέρω ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου. Η 20χρονη δόκιμος επαναπατρίστηκε στις 02-09-2023 με μέριμνα της εταιρείας μαζί με ιατρικό συνοδό, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε την 17-09-2023. Διενεργείται προανάκριση».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top