Αποκλειστικό: Το μήνυμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην οικογένεια του Μιχάλη

Τι είπε στο Star ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας για τους χούλιγκανς

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μίλησε πρώτη φορά αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι... δικαιολογίες των Κροατών - «Ψάχναμε δωρεάν πάρκινγκ»

Άλλη μια αποκλειστικότητα του Star και του Βαγγέλη Γκούμα. Για πρώτη φορά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ τοποθετήθηκε δια στόματος του εκπρόσωπου τύπου της ομάδας, Μάρκο Μπόσνιρ για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και τους χούλιγκανς, στους οποίους μάλιστα έστειλε το δικό του μήνυμα. 

Ο κ. Μπόσνιρ έστειλε αρχικά τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ: «Θα ήθελα να πω στην οικογένεια και ειδικά στη μητέρα και τον πατέρα ότι λυπούμαστε για όλη την κατάσταση που συνέβη. Το κλαμπ μας εξέφρασε αμέσως την άποψή μας για την κατάσταση και ότι λυπούμαστε πολύ».

Το μήνυμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ρεπόρτερ του Star για τους Κροάτες χούλιγκανς, ο εκπρόσωπος τύπου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είπε: «Τι να πώ; Προσωπικά δεν τους στηρίζουμε, είναι καταστροφή, μια μεγάλη τραγωδία αυτό που έγινε και ελπίζουμε στο μέλλον, όχι μόνο το δικό μας κλαμπ, αλλά και σε άλλα κλαμπς σε όλο τον κόσμο, να μην το ξαναδούμε».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top