Νέα Φιλαδέλφεια: Στρατιωτικά οργανωμένοι οι Κροάτες χούλιγκαν

Νέο βίντεο δείχνει τον τρόπο με τον οποίο επιτέθηκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ

Μάχη σώμα με σώμα έδωσανοι Κροάτες χούλιγκαν με τους οπαδούς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια - Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων Star

Νέο βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας δείχνει την στρατιωτική οργάνωση του τάγματος εφόδου των Κροατών χούλιγκαν λίγο πριν επιτεθούν στους οπαδούς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σοκάρουν νέα ντοκουμέντα: Μάχη σώμα με σώμα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα του Hooligans.cz δείχνει δύο «στρατηγούς» να ηγούνται του… «στρατού» και να δείχνουν τον δρόμο προς το γήπεδο της ΑΕΚ. 

 

 

Οι δύο στρατηγοί φαίνονται να προσπαθούν να κρατήσουν ήρεμους και παραταγμένους τους θερμοκέφαλους χούλιγκαν, να τους βάλουν σε σειρά και σχεδόν να τους στοιχίσουν στρατιωτικά. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Oι τελευταίες στιγμές του Μιχάλη

Στο σημείο εμφανίζεται το αυτοκίνητο κατοίκου της περιοχής, ο οποίος στο τρομακτικό θέαμα των φανατισμένων οπαδών της Ντιναμό κάνει όπισθεν για να απομακρυνθεί από εκεί, όσο πιο γρήγορα γίνεται. 

Το… τάγμα συνεχίζει την πορεία, έως ότου δίνεται η εντολή για επίθεση και ξεκινά η μάχη. Κάτοικοι που αναστατώνονται από τις φωνές βγαίνουν να δουν τι συμβαίνει και ειδοποιούν την αστυνομία.

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι δραματικές τελευταίες στιγμές του Μιχάλη Κατσουρή

Ένα ακόμα βίντεο που διέρρευσε χθες στη δημοσιότητα δείχνει τις δραματικές τελευταίες στιγμές του Μιχάλη Κατσουρή αφού δέχθηκε το χτύπημα με μαχαίρι στο χέρι του. 

Αποκλειστικό Star: Καρέ καρέ το χτύπημα στον Μιχάλη με ρόπαλο

Στο βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο 29χρονος φαίνεται να τρέχει για να αποφύγει τους μανιασμένους Κροάτες χούλιγκαν που επιτίθενται κατά πάντων με καδρόνια, ρόπαλα και μαχαίρια. 

Ο νεαρός δέχεται ένα χτύπημα με καδρόνι και στη συνέχεια βγάζει το κράνος του, συνειδητοποιεί ότι έχει χτυπήσει στο χέρι και κατευθύνεται προς το περίπτερο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. 

Αποκάλυψη Star: Κροάτης χούλιγκαν παραδόθηκε μόνος του στις αρχές

Οι κινήσεις του έχουν βαρύνει, πιθανόν έχει αρχίσει και ζαλίζεται από την ακατάσχετη αιμορραγία και κρύβεται για να μη δεχθεί κάποιο νέο χτύπημα. Λίγο αργότερα καταρρέει και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top