Νέα Φιλαδέλφεια: Oι τελευταίες στιγμές του Μιχάλη

Η κατάρρευση στο περίπτερο - «Σκανάρουν» καρέ καρέ τα βίντεο ντοκουμέντα

Νέα σοκαριστικά ντοκουμέντα από τη δολοφονία του Μιχάλη / Βίντεο από ΣΚΑΪ

Αγώνα δρόμου για να εντοπίσει ποιος μαχαίρωσε τον άτυχο Μιχάλη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, δίνει η Αστυνομία μετά και την απόφαση προφυλάκισης των 105 κατηγορουμένων για την αιματηρή επίθεση. Οι έρευνες εστιάζουν κυρίως σε βίντεο και φωτογραφίες από τη στιγμή της επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: Μπορούν να βρουν τον δράστη από τα βίντεο της συμπλοκής 

Επιπλέον, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία ελέγχει τα βίντεο και τις φωτογραφίες που υπάρχουν στα κατασχεθέντα κινητά των Κροατών χούλιγκαν προσπαθώντας να εντοπίσει τον άνδρα που κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στον 29χρονο Μιχάλη.

Στην ταυτοποίηση του ενόχου αναμένεται να βοηθήσει και η ανάλυση του γενετικού υλικού που ελήφθη από τους 105 κατηγορούμενους.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν άνδρα ψηλό, εύσωμο, με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φαίνεται να έχει τατουάζ στον λαιμό.

Αποκλειστικό Star: Καρέ καρέ το χτύπημα στον Μιχάλη με ρόπαλο

«Στο μικροσκόπιο» το βιντεοληπτικό υλικό

Οι Αρχές «σκανάρουν» καρέ καρέ φωτογραφίες και βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο της επίθεσης προκειμένου να φθάσουν στον δράστη της δολοφονίας. 

Νέο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ αποκαλύπτει την επίθεση με ρόπαλο κατά του 29χρονου Μιχάλη.

Λίγο αργότερα ο 29χρονος Μιχάλης αφήνει την τελευταία του πνοή μετά από ακατάσχετη αιμορραγία που προκλήθηκε από την επίθεση που είχε ήδη δεχθεί με μαχαίρι. Είχε αναζητήσει καταφύγιο σε ένα περίπτερο στην προσπάθειά του να σωθεί. 

 ο 29χρονος Μιχάλης αφήνει την τελευταία του πνοή μετά από ακατάσχετη αιμορραγία που προκλήθηκε από την επίθεση που είχε ήδη δεχθεί με μαχαίρι

Ο Μιχάλης είχε αναζητήσει καταφύγιο σε ένα περίπτερο στην προσπάθειά του να σωθεί / Φωτογραφία από βίντεο ΣΚΑΪ 

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου προσπαθεί να καλέσει σε βοήθεια, ενώ ένας άλλος άνδρας κρατά τον 29χρονο προσπαθώντας να τον βοηθήσει. Τον βάζουν να καθίσει σε μια καρέκλα, όμως ζαλίζεται και πέφτει καθώς η αιμορραγία είναι ακατάσχετη.

Ένας άνδρας με μηχανή εντοπίζει ασθενοφόρο που κινείται στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι πλέον 11:31 όταν το ασθενοφόρο φτάνει στο περίπτερο με τον Μιχάλη να έχει χάσει πολύ αίμα και την κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη.

Παράλληλα το Star αποκάλυψε την εικόνα του άτυχου Μιχάλη όπως την αποτυπώνει βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Hooliguns c.z.

Η ώρα είναι 11 και 8 πρώτα λεπτά και ένα δευτερόλεπτο. Οι Bad Blue Boys έχουν αρχίσει να κατεβαίνουν με τα καδρόνια.

Ο Μιχάλης φοράει μπλε μπλουζάκι, μαύρο σορτσάκι, αθλητικά και κράνος, ενώ ένας άνδρας που φοράει full face, μαύρο μακρυμάνικο και παντελόνι τζιν, σηκώνει με το δεξί χέρι το ρόπαλο και το κατεβάζει. Πετυχαίνει τον Μιχάλη στο δεξί χέρι, ο όποιος όμως συνεχίζει να τρέχει.

 Νέα Φιλαδέλφεια: Oι τελευταίες στιγμές του Μιχάλη

Η στιγμή της επίθεσης με ρόπαλο στον Μιχάλη / Φωτογραφία από βίντεο Star

 Σε κάποια στιγμή ο άτυχος Μιχάλης βγάζει το κράνος και κοιτάει το αριστερό του χέρι, όπου φαίνεται να έχει τραυματιστεί.

Διάσπαρτοι στις φυλακές της χώρας οι κατηγορούμενοι

Σημειώνεται ότι οι πρώτοι 40 από τους 105 κατηγορούμενους που κρίθηκαν προφυλακιστέοι, πήραν χθες πρωί τον δρόμο για τις φυλακές. 14 άτομα θα κρατηθούν σε Αυλώνα και Κορυδαλλό και οι υπόλοιποι σε ολιγομελείς ομάδες σε 16 σωφρονιστικά καταστήματα της περιφέρειας.

Οι μεταγωγές των υπολοίπων, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, λόγω Δεκαπενταύγουστου, θα γίνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top