Αποκάλυψη Star: Κροάτης χούλιγκαν παραδόθηκε μόνος του στις αρχές

Συμμετείχε στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και δεν είχε συλληφθεί

Στις αρχές παραδόθηκε οικειοθελώς ένας από τους Κροάτες χούλιγκαν, ο οποίος συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και είχε καταφέρει να διαφύγει. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Άρη Λάμπου για το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος συμμετείχε στη συμπλοκή. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Ξεκίνησαν οι μεταγωγές – Φόβοι για επεισόδια στις φυλακές

Το βράδυ των επεισοδίων κατάφερε να αποκοπεί από την υπόλοιπη ομάδα των χούλιγκαν όταν τους εντόπισαν οι αστυνομικοί. 

Ένας Κροάτης χούλιγκαν που είχε διαφύγει παραδόθηκε μόνος τους στην αστυνομία - Eurokinissi

Ένας Κροάτης χούλιγκαν που είχε διαφύγει παραδόθηκε μόνος τους στην αστυνομία - Eurokinissi

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν κατάλαβε ότι οι περισσότεροι συμπατριώτες του είχαν συλληφθεί άρχισε να περιπλανιέται στην Αθήνα, χωρίς να μπορεί να μείνει κάπου γιατί δεν γνώριζε κανέναν εδώ. 

Γεραπετρίτης σε Κροάτη ΥΠΕΞ: Η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει αντικειμενικά

Θυμόταν την διαδρομή που είχαν κάνει έως τον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και μετέβη στο σημείο, όπου οι Κροάτες χούλιγκαν είχαν σταθμεύσει τα βανάκια με τα οποία μπήκαν στη χώρα μας. Εκεί βρήκε τους αστυνομικούς και παραδόθηκε. 

Ερευνάται αν Κροάτες χούλιγκαν που διαφεύγουν της σύλληψης παραμένουν στην Αθήνα και φιλοξενούνται από Έλληνές συνεργούς τους - Eurokinissi

Ερευνάται αν Κροάτες χούλιγκαν που διαφεύγουν της σύλληψης παραμένουν στην Αθήνα και φιλοξενούνται από Έλληνές συνεργούς τους - Eurokinissi

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήταν οργανωμένοι για να κάνουν κακό», λένε οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με την αστυνομία οι Κροάτες χούλιγκαν ήρθαν οργανωμένοι στην Αθήνα με σκοπό να κάνουν τη δολοφονική επίθεση και  ήταν απολύτως εξαρτημένοι από τον αρχηγό και τους συνδέσμους τους εδώ. 

Αποκάλυψη Star: Κομβικός ο ρόλος του «τσιλιαδόρου» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι αρχές ερευνούν αν κάποιοι από τους Κροάτες που διαφεύγουν βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα και κρύβονται σε σπίτια Ελλήνων συνεργατών τους. Έτσι κι αλλιώς το να φύγουν προς την Κροατία είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή χωρίς να τους ελέγξουν εξονυχιστικά στα σύνορα, επομένως δε θα το ρισκάρουν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top