Νέα Φιλαδέλφεια: Με μια μαχαιριά δολοφόνησαν τον 29χρονο Μιχάλη

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Δραματικές ήταν οι τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια - βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Το ένα και μοναδικό τραύμα που είχε στο χέρι του από μαχαίρι ο 29χρονος Μιχάλης, ήταν αυτό που του έκοψε το νήμα της ζωής την περασμένη Δευτέρα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα Φιλαδέλφεια: «Αδελφέ χτυπήθηκα» - Οι τελευταίες ώρες του Μιχάλη

Όπως αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή το τραύμα αυτό φαίνεται ότι του το κατάφεραν οι Κροάτες χούλιγκαν κατά την προσπάθεια του νεαρού να αμυνθεί, ενώ δεν προκύπτει άλλο τραύμα στη σορό. 

Ο 29χρονος Μιχάλης πέθανε από το τραύμα που του κατάφεραν οι Κροάτες χούλιγκαν στο χέρι του - Intimenews

Εκτιμάται επίσης ότι το μοιραίο αυτό τραύμα πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου κάραμπιτ, ενώ ο 29χρονος ξεψύχησε μέσα σε λίγα λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία. 

Νέα Φιλαδέλφεια: «Άσ’ τους… Πάνε να κοιμηθούν»

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 29χρονος περπάτησε μέχρι το περίπτερο που βρίσκεται έξω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας κι εκεί σταμάτησε, με τις δυνάμεις του να αρχίζουν να τον εγκαταλείπουν. 

Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να καλούν το ΕΚΑΒ για να φτάσει ασθενοφόρο, ενώ ο νεαρός αιμορραγούσε ακατάσχετα. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Κατέρρευσε ξανά η μητέρα του Μιχάλη κατά την αναγνώριση

Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου οι γιατροί για πάνω από μία ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά.

Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτοί είναι οι τρεις Έλληνες κατηγορούμενοι

Η κηδεία του Μιχάλη θα γίνει αύριο το απόγευμα στην Ελευσίνα. 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top